Celebs

Mooie man: Braison Cyrus

Braison Cyrus, bekende naam?! Jup, zijn achternaam is inderdaad eentje waarbij er vast een belletje gaat rinkelen. Braison Cyrus is inderdaad familie van Miley, hij is het anderhalf jaar jongere broertje van Miley en eh… bést wel sexy. Daarnaast is Braison net als zijn vader en zus erg muzikaal, hoog tijd om je voor te stellen aan de 20-jarige Braison.

Braison Cyrus werd op 9 mei 1994 geboren. Hij is de zoon van Billy Ray Cyrus en Tish Cyrus. Miley is Braison's anderhalf jaar oudere zus en Noa is zijn kleine zusje. Daarnaast heeft Braison ook nog een halfzus en halfbroer, Trace en Brandy, uit een eerder huwelijk van Braison's moeder Tish. Braison groeide net als Miley op het platteland in Tennessee, maar verhuisde met zijn familie naar LA toen Miley en haar vader gecast waren voor Hannah Montana.

Net als zijn vader, zijn halfbroer en natuurlijk Miley, is Braison erg muzikaal. Hij speelde als vijftienjarige in de band Lazy Randy. Hij maakt nu nog steeds muziek. Samen met twee vrienden vormt hij een band waar we de naam helaas niet van kunnen achterhalen. Wat we wel gevonden hebben is zijn Bandcamp Profiel, hierop kun je een aantal van zijn nummers beluisteren (Braison is de zanger). 

Wat valt er nog meer over Braison te zeggen.. Hij heeft een modellencontract (snappen wij!) en doet af en toe wat modellenwerk. Hij speelt een rolletje in de film Heels die vanaf 2015 in de bioscoop draait, het is een komedie, maar meer hebben we hier helaas ook niet over kunnen vinden. De rest van de tijd spendeert Braison – als we zijn Instagramprofiel moeten geloven – vooral met zijn familie, tekeningetjes maken, hangen met zijn vrienden en heel erg sexy op foto's staan…


Braison was in juni dit jaar een paar weken in Europa toen hij zijn zus vergezelde tijdens haar Bangerz-tour


Hij was toen ook haar date tijdens de Bambi Awards in Berlijn


En hij was in Amsterdam, wat hij naar eigen zeggen echt een hele gave stad vond. Wij zeggen, je bent hier altijd welkom hoor Braison!

Watch on YouTube

Braison kwam zelfs op het podium en ze deden samen een aantal nummers op een klein podium achterin de zaal. Bekijk de video van het optreden hierboven..

Of Braison vrijgezel is durven we niet te zeggen. Eerder jaar leek hij een vriendinnetje te hebben met de naam Zoë (althans, dat deed zijn Instagramprofiel vermoeden), maar sinds Braison terug is uit Europa hebben we niks meer van Zoë vernomen en hebben we Braison ook niet meer intiem met een ander meisje kunnen betrappen. Wil je hem scoren? Dan kun je het beste naar LA, waar hij net als Miley in een buitenwijk woont. Is dat om logistieke en financiële redenen niet mogelijk? Dan kun je je altijd nog verlekkeren aan de foto's op zijn Instagram. En omdat wij de rotste niet zijn selecteerden wij de leukste voor je.


Oh trouwens, misschien wel goed om te weten, veel jongens worden knapper naarmate ze ouder worden. Vind jij alle vijftien/zestienjarige jongens in je klas helemaal niets en vraag je je af of er ooit iemand voorbij komt die wél knap is? Heb geduld. Braison Cyrus is het bewijs. Ok, Braison is natuurlijk al-les behalve lelijk, maar zo sexy als 'ie nu een paar jaar later is? Nope! Er is dus nog hoop voor je klasgenoten. 

Kende jij het broertje van Miley al? Vinden jullie hem ook zo'n mooie jongen?

Bron: Instagram Miley & Braison + HRS Beeld Reporters