Lifestyle

Show je kamer: Louise

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Louise.

 
 
Hey! Ik ben Louise en ben 16 jaar oud. Ik woon sindskort met mijn ouders in Oud-Beijerland, Zuid-Holland. Hier zit ik op het CSG de Willem van Oranje, in 5VWO. Mijn ouders en ik woonden eerst een paar dorpen verderop, maar besloten te verhuizen. Wat mij dus de kans gaf om mijn kamer compleet nieuw in te richten!
 
 
De muren in mijn kamer zijn lichtroze. In mijn oude slaapkamer waren alle muren en meubels wit, voor mij iets te saai. Daarom wilde ik in mijn nieuwe kamer een kleurtje op de muur. Eerst dacht ik aan groen, maar het werd uiteindelijk toch roze. Aan de muur onder mijn drie ramen heb ik barokbehang, net zoals bij het schuine stuk ernaast.
 
 
Ik heb mijn meubels allemaal van de Ikea, behalve mijn bed. In mijn oude kamer was mijn bed kapot gegaan en kreeg ik een nieuwe, aldus het bed wat ik nu heb 🙂 Ik zag op Tumblr en Weheartit vaak kamers met een kledingrek erin en wilde zelf ook graag een kledingrek hebben. De mand ernaast kreeg ik in mijn kamer omdat het niet meer zo bij het interieur van de woonkamer past (waar hij stond in het oude huis).
 
 
 
In deze kasten heb ik onderaan mijn boeken en schoolspullen van vorig jaar gelegd. Daarboven 4 manden/boxen met bijv. tijdschriften, kleine dingetjes die ook een plekje nodig hadden, maar ook mijn eigen kerstdecoratie. In de 4 ruimtes erboven heb ik linksboven luchtjes, eronder mijn nagellak (achterin in de dozen) (het is aardig veel) (oeps) met daarvoor de sieraden die ik het meest draag. Rechts onderin staat mijn radio, die ik natuurlijk gebruik om muziek te luisteren aangezien ik nog wel een aantal albums heb liggen. Rechts bovenin heb ik een plekje gemaakt voor mijn tante die dit jaar is overleden. Ze is/was heel speciaal voor me en verdiende een plek in mijn kamer. 
 
 
Op het ene hoekje van de rechthoekige kast staat mijn tv. Daarboven op het vierkante kastje vond ik het saai wit, dus heb ik er bloemen opgeplakt met wat teksten die ik zag op Tumblr. 
 
 
 
Ten slotte, mijn slaapbank, kleine tafeltje met laptop en raam. De slaapbank leek me handig en functioneel. Ik zat normaal gesproken altijd op mijn bed en weinig aan mijn bureau als ik tv keek (die toen dichter bij mijn bureau stond) en als ik dingen voor school deed, met of zonder laptop. Ik zit nu dus altijd op de bank als ik tv kijk op mijn kamer of als ik dingen doe achter de laptop. De bank is natuurlijk handig voor als iemand komt logeren 🙂
 
Het raamkozijn heb ik gebruikt voor decoratie. In het doosje met "things" zitten schelpen die ik heb gevonden op het strand in Portugal. Daarnaast dan nog kaarsjes, een stuk zeep, wat er leuk uit ziet en lekker ruikt, 2 rozenkwarts stenen (waar ik echt van hou), nog 2 kaarsjes en een pot met badzout wat ook heerlijk ruikt. 
 
Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!
 
Wat vind jij van Louise haar kamer?
 
Pin je interier inspiratie in Pinbook

Must reads 👀