Celebs

De leukste Insta foto’s van Pretty Little Liars!

Bij thuiskomst weten we niet hoe snel we naar onze laptop moeten grijpen en online de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars moeten kijken. Elke week worden we weer hevig in spanning gehouden en krijgen we slechts een klein puzzelstukje van het grotere verhaal te zien. Naast het spannende verhaal, gaan de meisjes ook nog eens fashionable gekleed naar school en hebben ze knappe vriendjes. Oeh lala! Geen verkeerde serie, al zeggen we het zelf. Maar als je volledig up-to-date wil zijn van de vier hoofdrolspeelsters, kun je ze het beste volgen op Instagram. Girlscene koos de leukste Instagram foto’s alvast voor je uit!

In Pretty Little Liars speelt Troian Bellisario de intelligente en altijd nieuwsgierige Spencer Hastings. Op haar Instagram Sleepinthegardn vind je vaak inspirerende quotes, foto's van haar hobby luchtacrobatiek en kiekjes met haar tegenspeelsters van Pretty Little Liars. Hieronder de leukste foto's op een rijtje :-).





Een andere hoofdrolspeelster is niemand minder dan Ashley Benson, die momenteel model staat voor H&M. In de serie speelt ze Hanna Marin. Als je iemand op Instagram moet volgen is het wel miss Benson! Zo vind je op haar Instagram itsashbenzo veel hippe en fashionable foto's, maar ook foto's van haar té schattige hondjes. 




Op de Instagram Lucy Hale van – je raadt het al – Lucy Hale, vind je veel foto's van haar en haar vriendinnen. Lucy speelt in de serie Aria Montgomery. Op Instagram zie je altijd wel een foto op je tijdlijn voorbij komen van haar mooie gezichtje, waarbij je het dan ook niet kunt laten om de foto te liken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze foto's?





Last but not least: de altijd mooie Shay Mitchell, die in de serie de stoere Emily Fields speelt. Op haar Instagram, shaym, vind je veel diverse foto's. Foto's van haarzelf, haar hondje, quotes en vakantiekiekjes. Stiekem word je wel jaloers van al haar Instagram foto's. Grrr





Wat misschien nog het allerleukst is, is dat je de nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars seizoen 5 nu elke week op Netflix kunt bekijken, handig! Klik hier voor nieuwe afleveringen.

Welke meiden van Pretty Little Liars volg jij al op Instagram?

Pin de leukste foto op Pinbook!

*Dit is een gesponsord artikel

Must reads 👀