Lifestyle

Horoscoop: juli 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juli jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
De zomer is dan misschien officieel begonnen, maar voor jou begint het nu pas. Je hebt hectische weken achter de rug waardoor je nog niet echt van het mooie weer hebt kunnen genieten. Nu kun je dat eindelijk wel! Geniet van de lange dagen op het strand en het luieren in het park, je verdient het. Vergeet je alleen niet in te smeren ;-).

Schorpioen
Er gaat deze maand iets heel bijzonders gebeuren, Schorpioen. Dat kan zijn in de vorm van een nieuwe liefde die je zomaar tegenkomt in de supermarkt tot iets totaal anders. Het is in ieder geval iets wat je totaal niet verwacht, maar je in positieve zin verrast. Je doet er dus goed aan om deze maand open te staan voor nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren!

Tweelingen
Pas op voor discussies deze maand, Tweelingen. Er hangt een bepaalde spanning in de lucht en deze maand kan het tot een ontploffing komen. Dat is niet slecht, want het is nooit fijn om je ergens niet op je gemak te voelen. Met pas op bedoelen we dat je al je opgekropte emoties er niet in één keer uit moet gillen, blijf rustig en los het op een volwassen manier op. Afgezien van deze spanning en eventuele ontploffing wordt het een leuke maand vol ontspanning en zon.

Kreeft
Het is tijd om die ene issue los te laten, Kreeft. Er zit je iets dwars en je bent elke keer te bang om er iets aan te doen. We moedigen je aan om dit wél te doen, ga head to head met jouw probleem. Je zal zien dat het allemaal niet zo erg is als het lijkt en dat je juist kracht krijgt van het oplossen van je problemen. Echt, je bent sterker dan je bent. You can do it!

Leeuw
Je voelt je vrolijk en je ziet de komende maand zonnig (letterlijk!) in. Je hebt absoluut geen zin om op de bank te zitten of in bed te blijven, je wil graag dingen doen en de wereld verkennen. Het is een goede maand om nieuwe mensen te ontmoeten. Laat je niet betoveren door knappe koppies, maar ga gesprekken aan met mensen die jou interessant lijken. Als je dit doet, zouden er wel mooie vriendschappen of misschien wel een liefde kunnen ontstaan.

Weegschaal
Je geniet met volle teugen van de maand juli. De vakantiesfeer zorgt voor een lach op je gezicht. Toch zul je merken dat je ook wel eens moe bent. Ons advies: geef eraan toe. Luister naar de signalen die je lichaam geeft, want die zijn er niet voor niks. Er is niks mis mee om een dagje in bed te blijven met Gossip Girl. Als je luistert, dan zul je zien dat je de rest van de week genoeg energie hebt voor genoeg zomerse, actieve activiteiten.

Stier
Het is belangrijk dat je dingen doet waar je bang voor bent. Als Stier blijf je graag in je comfort zone, maar als je nooit risico's neemt dan mis je heel wat avontuur in je leven. En dat is erg, want je houdt ook wel van spannende dingen. Verleg je grenzen deze maand. De zomer zal een heel stuk leuker worden als je eens uit je comfort zone stapt.

Maagd
Wees niet bang om jezelf te zijn! Soms heb je het idee dat iedereen op je let en over je oordeelt. Hierdoor vind je het moeilijk om 100% jezelf te zijn en kan je een beetje geremd overkomen. Zonde, want je bent zo leuk als je helemaal jezelf bent! Probeer hier deze maand verandering in te brengen door de negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Dat meisje kijkt helemaal niet naar je omdat ze vast zou denken dat je een lelijke outfit aan hebt, ze kijkt waarschijnlijk naar je prachtige haar!

Vissen
Jij bent misschien wel de koningin van piekeren, Vissen. Al heb je een periode die minder druk is dan normaal, je verzint altijd wel iets om je druk over te maken. Deze maand is het gelukkig een stuk minder! Je hebt je rust weten te vinden en eigenlijk zijn er helemaal niet zoveel dingen die beter kunnen. Houd dit vast, deze vibe bespaart je een hoop stress.

Waterman
Het is een spannende maand waarin je veel nieuwe dingen gaat doen. Je voelt je goed en je plukt de vruchten van al het werk dat je de afgelopen maanden hebt verricht. Je bruist van het zelfvertrouwen en daarom is het deze maand misschien zo makkelijk om nieuwe contacten te leggen. Als we je één boodschap mogen meegeven: volg je hart.

Steenbok
Hoewel de meeste mensen op vakantie gaan en het eindelijk rustiger aan doen, heb jij het drukker dan ever. Of het nou is omdat je jouw agenda hebt volgepland met dates met je vriendinnen of omdat je lekker wil cashen bij je (bij)baan, jij hebt geen rem. Toch is het verstandig om soms op de rem te trappen, omdat je anders gaat ondervinden dat je aan het einde van de vakantieperiode uitgeputter bent dan aan het begin.

Boogschutter
Het wordt een mooie maand waarin je je gedachten kunt verzetten. Je hebt geen zin in oppervlakkige gesprekken over make-up en uitgaansjurkjes, je wil echt de diepte in. Dit komt omdat je alles op een rijtje aan het zetten bent over wat er het afgelopen schooljaar is gebeurd. En dat is heel mooi! De fijne momenten kun je koesteren en van de mindere momenten kun je alleen maar leren.


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?