Fashion

De kledingkast van… Danielle

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: ‘Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!’ (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Danielle, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van Danielle

De kledingkast van Danielle

De kledingkast van Danielle

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Veel jurkjes en rokjes! Ik draag in mijn vrije tijd weinig broeken en veel panty’s en leggings met laarsjes en een leuk jurkje of rokje erboven.  Veel effen kleuren en weinig printjes op shirts. Mijn kledingkast bestaat ook uit een hoop jasjes in alle kleuren.

Welk item is favoriet?
Mijn favoriete item in de winter zijn zeker mijn Uggs! Ik kan niet zonder, als het koud is. En in de zomer draag ik het liefst vrolijke en kleurrijke jurkjes. Je ziet mij ook veel in een spijkerjasje lopen. Ik vind een spijkerjasje wel stoer staan.

De kledingkast van Danielle

Wat is je duurste item?
Mijn duurste item zijn denk ik toch wel mijn Uggs! Ik ben eigenlijk van de koopjes, maar zo af en toe geef ik veel geld uit aan één item. Puur voor de kwaliteit.

Wat is je beste koop?
Mijn beste koop zijn de beige broeken die ik laatst in 3 verschillende beige/taupe kleuren heb gekocht. Door die broeken draag ik nu ook wat vaker broeken dan voorheen. Maar mijn enkellaarsjes van h&m zijn ook zeker mijn lieveling! Simpel maar ze passen overal bij.

Wat is je grootste miskoop?
Jurkjes. Jurkjes die ik op de markt of braderie koop zonder te passen die uiteindelijk helemaal niet leuk vallen en daardoor dus nooit draag. En schoenen, ik koop vaak mooie schoenen. Maar de schoenen zijn niet praktisch. Soms bijvoorbeeld zo hoog dat ik er niet op kan lopen…

De kledingkast van Danielle

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Ik heb wel 10 witte en zwarte basic shirtjes. Met of zonder mouwen, lang of korte mouwen… you name it.

De kledingkast van DanielleDe kledingkast van Carrie Bradshaw in Sex and the City…

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Een mooie wand met schoenen, prachtig licht, genoeg ruimte om items op te hangen en een fijne plek om mijn opgevouwen kleding neer te leggen. Ik vind het belangrijk dat mijn kast overzichtelijk en netjes is. Wat ik ook heel belangrijk vind, is een plek waar ik mijn tassen netjes kan opruimen. De kast van Carrie in sex and the city is natuurlijk dé ideale kast!

Bekijk hier meer kledingkasten!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De kledingkast van’ naar info@girlscene.nl.