Fashion

DIY: chain bracelets

Ken je die chain kettingen die momenteel helemaal hip en happening zijn? Je hebt ze dus ook in armbandjes vorm en kunt ze gemakkelijk zelf maken met deze DIY. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar haarelastiekjes, twee tangen en de chains zelf. Na de DIY loop je er, net als met de chain kettingen, helemaal hip bij met je zelfgemaakte chain armbandjes. Wil je de challenge aan gaan? Lees dan snel verder!


Bron

Het enige wat je dus nodig hebt zijn twee tangen uit je vaders gereedschapskist, haar elastiekjes uit je eigen beautykist en chains. Dat laatste kun je simpelweg inslaan bij Praxis of Gamma. Handig!

Tip: kijk bij het halen van de haarelastiekjes wel naar de grootte, want je wil niet dat de haarelastiekjes te strak om je pols zitten.

Checklist: 
♥ Twee tangen
♥ Chains
♥ Haarelastiekjes

Heb je de benodigdheden bij de hand? Mooi, Let's begin!

Zorg dus dat je de benodigde spullen bij de hand hebt en zorg dat je aan beide uiteindes van de chain eerst een opening maakt, zodat je hiertussen het haarelastiekje kunt stoppen. Stop hierna het haarelastiekje ertussen en buig met allebei de tangen de uiteindes weer dicht. Gebruik hierbij wel wat vrouwen power, zodat de uiteinden stevig dicht zitten en het haarelastiekje er niet uit kan. Heb je dat gedaan? Dan ben je in principe al klaar, tada!


Bron

Bron: saifou.com

Ga jij deze DIY uitproberen? 
Pin je inspiratie in Pinbook