Fashion

Drie Dwaze Dagen bij De Bijenkorf

De Drie Dwaze Dagen zijn weer gestart bij De Bijenkorf! Het moment om mooie merken in te slaan, voor een zacht prijsje. Lees gauw verder!

Gisteren was het zover. Hordes vrouwen stonden te trappelen om 08.00 uur stipt, om als eerste de mooiste items uit kledingrekken te vissen. De eerste Dwaze Dag was een groot feest. Vandaag is het dag 2 en dat betekent weer een heleboel te gekke aanbiedingen!

DDD bijenkorf

French Connection, prijs -van 125 euro- NU € 79

DDD bijenkorf

Geurkaars in glas, prijs -van 8,95 euro- NU € 6,71

DDD bijenkorf

Wijd shirt van Modstrom, prijs -van 40 euro- NU € 25

DDD bijenkorf

Saint Tropez shirt, prijs -van 27,95 euro- NU € 19

DDD bijenkorf

Maison Scotch shirt, prijs -van 39,95 euro- NU € 25

DDD bijenkorf

Stijltang van BaByliss, prijs -van 39,99 euro- NU € 28

DDD bijenkorf

5-delig wikkeletui van Barbara Hoffman, prijs -van 20 euro- NU € 12

DDD bijenkorf

Maybelline mascara, prijs -van 14 euro- NU € 5

Tijdens de Drie Dwaze Dagen kun je veel mooie merken voor een prikkie op de kop tikken. Wat dacht je van Guess, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Hugo Boss… Het assortiment is heel groot en bestaat uit ruim vierhonderd merken en drie miljoen artikelen.

Tijdens de Drie Dwaze Dagen kun je overal in alle Bijenkorf filialen dwaze acts tegen. Snoepmeisjes delen op verrassende manieren zoetigheden uit en er is zelfs een levende jukeboxx in het warenhuis! Naast het shoppen is er dus ook genoeg entertainment. Lekkere hapjes komen voorbij, er is gelegenheid voor een dansje en je kunt genieten van theatrale acts zoals een jongleur, een poppenkast (niet alleen voor de kleintjes!) en een goochelaar. En ben je helemaal op hol geslagen van de leuke kortingen en gezellige drukte? Ontspannen kan ook, bij de stoelmasseur!

Vandaag (vrijdag 30 september) treden Nick en Simon op, in de Bijenkorf in Utrecht! Ben je in de buurt? Zorg dat je er bij bent, om 13.30 uur. Daarna volgt ook nog een signeersessie van de gezellige Volendammers.

Woon je niet in de buurt van een Bijenkorf filiaal of heb je geen behoefte aan rondvliegende kledingstukken en honderden enthousiaste shoppers? Shop dan online!

Have fun shopping girls!

Door de redactie