Lifestyle

Horoscoop: juni 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juni jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je kunt je voorbereiden op een leuke maand, Ram. In juni zullen er veel kansen voorbij komen, dit is dé kans om aan iets nieuws te beginnen. Houd wel je ogen open, soms komt iemand met een aanbieding die te mooi om waar te zijn is. Ga dus niet meteen in op een aanbieding, maar weeg de voor- en nadelen af en maak dan een weloverwogen beslissing. Het gaat hoe dan ook een top maand worden!

Schorpioen
Je zit met iets in je hoofd wat je maar niet kan vergeten. Je hebt al verschillende keren geprobeerd om het uit je hoofd te zetten, maar toch sluipt het er weer in. Je denkt misschien dat het niet zo belangrijk is, maar als je er zoveel aan denkt dan geef je er wel degelijk om. Bedenk waarom je het maar niet kan vergeten. Als je bij de kern kan komen, dan zal er veel meer duidelijk worden.

Tweelingen
Woohoooo, jij zit ontzettend lekker in je vel. Niet zo gek, want de zomer staat voor de deur en binnenkort heb je misschien wel even vrij. Er staan leuke dingen in je agenda, je hebt in ieder geval genoeg te doen. Het is de perfecte maand om dingen te DOEN. Wil je nog een keer naar de dierentuin? Naar een pretpark? Heb je al weken behoefte aan een dagje strand? Waar wacht je nog op!

Kreeft
Fit for summer? Je zou wel willen, maar op de één of andere manier is er altijd wel een koekje bij jou in de buurt. Of je ouders hebben toevallig patat gehaald, daar kun je niks aan doen… Houd in juni op met excuses en neem het heft in eigen hand. Het wordt tijd dat je initiatief neemt. De dingen waar jij ontevreden over bent veranderen niet vanzelf, dat kan alleen jij veranderen. Dus verruil je huispak voor een sportoutfit en ga ervoor!

Leeuw
Vorige maand was je nog zo relaxed, nu voel je toch meer stress in je lichaam. Je zit met een dilemma of wacht een belangrijke uitslag af. Je bent iemand die graag dingen doet, maar in deze situatie is het enige wat je kan doen afwachten. Ze zeggen niet voor niks dat geduld een schone zaak is! Zorg dat je een uitlaatklep hebt voor alle spanning -een gesprek met je BFF of een uurtje sporten doet wonderen- en er zal vanzelf een antwoord komen.

Weegschaal
Juni wordt een spannende maand waarin je veel nieuwe contacten legt. Met het mooie weer ben je vaker buiten en is het makkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten. Eén van deze nieuwe mensen zou jouw leven wel eens kunnen veranderen. Misschien een nieuwe vlam? In ieder geval iemand die je in de toekomst vaker gaat zien. Het school- of studiejaar sluit je af met mooie resultaten. 

Stier
Een stier is een harde werker, maar deze maand kun je het eindelijk iets rustiger aan doen. Je hebt je er heel lang op verheugd, maar nu het zover is voel je je toch niet zo als je dacht dat je je zou voelen. Je vraagt je af waarom je niet gewoon kan genieten. Wij vinden het helemaal niet zo gek, Stier. Al die maanden heb je keihard gewerkt, nu je eindelijk een beetje kan ontspannen voelt dat toch gek. Maak je niet zo druk! Kijk eens naar de mooie dingen om je heen, die had je vast nog niet gezien met al dat gepieker.

Maagd
Jij hebt deze maand geen zin om stil te zitten. Je raast in een hoog tempo door en gaat van het ene feestje naar het andere feestje. Je bruist van de energie! Helaas kun je het niet zo goed hebben dat andere mensen niet hetzelfde tempo hebben als jij. Je ergert je mateloos aan de mensen die te laat komen, maar je kan ook al uit je slof schieten als iemand te langzaam eet. Probeer je emoties in toom te houden, tel tot tien. Als je dit doet, dan heb jij niks te klagen!

Vissen
Het wordt een maand met ups en downs. Je voelt je blij en dankbaar, maar soms heb je ook een bui dat het je allemaal even teveel wordt. Je hebt ook een bewogen maand achter de rug, deze maand komt het er op sommige momenten uit. Het is even rot, maar bedenk je ook dat stress nu eenmaal een uitlaatklep nodig heeft. Beter dat het er nu uitkomt, dan dat je het opkropt en het er op een later tijdstip allemaal tegelijk uitkomt.

Waterman
Na regen komt zonneschijn! De afgelopen weken kwam je zowat om door het werk en heb je weinig tijd gehad voor je vrienden en lover. Je hebt je daardoor een beetje eenzaam gevoeld. Gelukkig staat er in de maand juni veel leuks op de planning, dus je hoeft je geen moment te vervelen. Enjoy, je hebt het verdiend!

Steenbok
Heb jij een droom, zoals een reis die je wil maken, een crush waar je graag mee uit wil of een blog die je graag wil beginnen? Nu is de juiste tijd om het te doen! Niet teveel nadenken, maar gewoon je dromen achterna gaan. Natuurlijk zal niet alles vlekkeloos verlopen, maar laten we eerlijk zijn: wat verloopt wél vlekkeloos?! Laat je niet beperken door je eigen gedachten!

Boogschutter
Je bent een creatief persoon, maar in juni heb je meer dan ooit de drang om creatief bezig te zijn. Wij kunnen dat alleen maar aanmoedigen. Maak een schilderij, ga de deur uit en schiet mooie plaatjes, ga aan de slag met DIY's… Laat de inner crea bea in je los! Deze maand zou je wel te maken kunnen krijgen met wat spanning, zorg dat je onnodige ruzies en zinloze discussies vermijdt.


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?