Lifestyle

Show je kamer: Karlien

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij één van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de studentenkamer van Girlscene lezeres Karlien!


Hoi! Ik ben Karlien, 21 jaar en woon op kamers in Den Haag. Ik ben net klaar met mijn studie European Studies en ga vanaf maart vier maanden op reis door Zuid-Oost Azie. Daarom ga ik mijn leuke kamertje helaas binnenkort verlaten. Mijn kamer zit op de eerste verdieping van een groot oud herenhuis in het centrum van de stad en ik deel de verdieping met twee andere huisgenootjes.


Mijn kamer is heel hoog en licht, heeft een mooie, houten vloer en een prachtig plafond. Ik heb zelfs een piepklein balkonnetje met openslaande deuren. Ik hou erg van de jaren 50 en 60. Daarom zie je ook verschillende aspecten daarvan terugkomen in mijn kamer. Mijn kamer is verder met oude, grote meubels ingericht en met leuke accessoires helemaal afgewerkt. Kortom, erg jammer dat ik deze kamer moet gaan verlaten!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Karlien? 
Pin jouw items van je slaapkamer in Pinbook