Fashion

Shopping: December essentials

De dagen worden alsmaar korter, de temperaturen gaan nu echt naar beneden, Sinterklaas is in volle gang, de kerstboom wordt langzamerhand ook weer van stal gehaald.. Het is december. Wij selecteerden de musthaves voor deze maand.

Shopping December Essentials

Op de bank met een (goed) boek, Een Keukenmeidroman (6) is verfilmd en komt binnenkort in de bioscoop met Emma Stone in de hoofdrol. We snacken tussendoor van mandarijntjes (5), iedereen om ons heen loopt te snotteren, dus tijd voor vitamientjes en naast al die feestmaaltijden ook wel goed voor onze heupjes. De nieuwe Kerst CD van Michael Bublé op de achtergrond en onze avond is compleet.

Jij bent het middelpunt tijdens ieder feestje met de multicolour paillettenjurk van Topshop (2) en met de glitterlaarsjes van Zalando (1) geef je iedere dag een beetje meer glitter. Met deze muts (4) houd je jezelf fabulous warm.

Of, alweer op de bank.. uitgeteld van het kerstdiner, met een fijne joggingbroek (die skinnyjeans krijg je nu echt niet meer dicht) (3), geurkaarsje van Blond (8) aan, The Holiday (10) in de DVDspeler en tussendoor een beetje spelen met je sneeuwbol (7).

Door Annemerel