Fashion

Online shopping: handschoenen

Redactie

Wij hebben een haat-liefde verhouding met onze handschoenen. Natuurlijk houden ze onze handen heerlijk warm, maar tegelijkertijd staan die dingen niet erg op de ‘handigheidslijst’. Girlscene selecteerden de mooiste handschoenen en daarbij nemen we de onhandigheidsaspect maar gewoon voor lief. 

handschoenen online shopping

Hoe warm zouden deze handschoenen van UGGS onze handen houden? Helaas moeten we hier wel € 139,95 (1) voor neerleggen. Een stuk voordeliger zijn dan de fake fur’s van H&M, die er overigens ook erg warm uit zien. Voor € 9,95 (2) zijn deze van jou.

De grijze gebreiden wanten past perfect bij onze lievelingssjaal, nu voor de halve prijs bij de Bijenkorf, nu € 8,75 (3). De panterprint van ASOS willen wij ook best aan onze handen, je koopt ze voor € 24,21 (4). Maar de schattige leren handschoentjes met de strikjes vinden we misschien nog wel leuker € 20,18 (5) oh en die handschoentjes met de slangenkop (wij vinden het echter meer lijken op een krokodil), zeker weten dat je opvalt! € 10,76 (6).

De gebreide, gestreepte handschoenen van Tommy Hilfiger is perfect voor Kerstmis, nu voor de halve prijs voor € 34,93 (7). Een stukje goedkoper zijn de grijze handschoenen van ASOS € 5,38 (8), heb je direct ook nooit meer koude polsen, want deze komen tot je ellebogen.

De Fake fur’s met dalmatier print staat ook hoog op onze wishlist voor € 10,76 (9) van jouw. De Bailey Button handschoenen van UGGS zijn weer uit een andere prijsklasse € 129,95 (10) evenals de handschoenen van Moschino Cheap & Chic (overigens wel extreem schattig), voor € 118,80 (11).       

De panterprint handschoentjes van de H&M zijn maar € 7,45 (12) -50% korting!-, maar de leren handschoenen met panterrandje zijn ook wel heel erg chic € 34,96 (13). De handschoenen van S’nob zijn niet alleen super cool, je kunt er ook je iPhone mee bedienen, hallo, handig! € 63,96 (14) De handschoentjes van H&M geinspireerd op de UGGS handschoentjes zijn maar € 4,95 (15), eh… iets beter geprijsd, niet?

Dragen jullie graag handschoenen? En hebben jullie net als wij ook vaak ruzie met die dingen tijdens het shoppen? (Zit altijd in de weg, toch?)

Door Annemerel