Lifestyle

Horoscoop: mei 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand mei jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
In mei mag je wat meer aan jezelf denken, Ram. Soms leunen mensen teveel op jou, waardoor je jezelf wel eens uit het oog verliest. Er is niks mis mee om je grenzen aan te geven! Op school/studie gaat het goed, ondanks het mooie weer heb jij je motivatie om te studeren weer gevonden. Het belangrijkste om mee te nemen in deze maand? Leer nee zeggen, dat bespaart je een hoop gepeins en gepieker.

Schorpioen
Het is een makkelijke, mooie maand voor jou. Zelfs lastige situaties zoals conflicten los je nu op een eenvoudige, volwassen manier op. Er staan leuke feestjes voor jou op de planning in mei. Je hebt de zomer in je bol, jouw humeur kan niet meer stuk! Deze maand zul je nieuwe contacten opdoen waar je een leuke tijd mee zal beleven. Trek je mooiste outfits dus maar uit de kast, je weet nooit wie je tegen zal komen.

Tweelingen
Deze maand doe je de naam van jouw sterrenbeeld eer aan, Tweelingen. Je voert een innerlijke tweestrijd. Je hebt een beslissing te maken, maar je blijft maar twijfelen. Zet alle voor- en nadelen op een rij en kijk wat de beste optie is. Vergeet hierbij niet je gevoel mee te tellen, je intuïtie is je beste raadgever in dit geval. Let er in mei ook op dat je een beetje meer glimlacht, een glimlach is tenslotte zoveel mooier!

Kreeft
Er staat een stressvolle maand voor de deur. Misschien moet je wel examens maken, of misschien heb je het gewoon heel druk op je studie of (bij)baan. De kunst is om je rustig te houden, hoe moeilijk dat ook is. Houd je hoofd koel en laat je niet uit het veld slaan door kleine problemen. Denk deze maand niet in problemen, maar in oplossingen. Als je dat doet, zal je aan het einde van de maand weer kunnen relaxen.

Leeuw
Het duurt misschien nog even, maar jij hebt de zomer al in je bol. Je voelt je relaxed en blij, maar je concentratie is ver te zoeken. Niet zo handig als je veel dingen op je to-do-list hebt staan… Probeer je hoofd erbij te houden en focus je op de leuke dingen van school/studie. Want die zijn er! Je leuke klasgenoten bijvoorbeeld, en er is vast wel een leuk vak of onderwerp waar je geïnteresseerd in bent. Verleg je focus van de zomer naar school/studie en laat de zon daar schijnen!

Weegschaal
Deze maand denk je veel aan het verleden. Je zit met iets dat al een tijdje geleden is gebeurd en je bent er nu wel aan toe om dat hoofdstuk af te sluiten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe graag je het verleden ook wil vergeten, je blijft er regelmatig aan denken. Wees niet te hard voor jezelf, Weegschaal. Richt je blik op de toekomst, besteed aandacht aan jezelf en de rest zal vanzelf komen. Have a little faith.

Stier
Je hebt veel behoefte aan wat ontspanning. Je bent van nature een harde werker, stilzitten is er niet bij. De afgelopen maanden heb je erg je best gedaan, maar nu breekt het je ineens een beetje op. We geven je gelijk, je mag ook best ontspannen. Nog even wachten Stier, pas rond midden mei kun je het wat rustiger aan doen. Wees deze maand lief voor jezelf, dan zal het een top maand worden.

Maagd
Let er deze maand op dat je niet te snel conclusies trekt. Maakt je vriendin een vervelende opmerking? Ze zal je wel niet meer aardig vinden. Komt je vriend afwezig over? Hij zal wel vreemdgaan. Je hebt de neiging om van elke mug een olifant te maken, maar hiermee zal je geen vrienden maken. Als je met iets zit, confronteer de ander er dan mee en geef de ander de kans om het uit te leggen.

Vissen
Geen reden om ongelukkig te zijn in mei, Vissen. Je zit lekker in je vel en je hebt leuke activiteiten in je agenda staan. De afgelopen maanden ben je weinig toegekomen aan jezelf, nu mag je eindelijk eens aan jezelf denken en ontspannen. Plan een leuke dinner date met vriendinnen, of vraag je crush mee uit. Dit is de maand om dingen te ondernemen, daar krijg je weer nieuwe energie van om de positiviteit door te zetten.

Waterman
Je zit deze maand vol goede ideeën! Je bruist van de energie en nieuwe ideeën. Een goede maand om te beginnen aan iets nieuws. Een nieuwe hobby misschien? Of een nieuw bijbaantje? Let er wel op dat je niet te overhaast aan iets begint, in je enthousiasme wil je wel eens impulsieve beslissingen maken. Toch moedigen we je alleen maar aan om nieuwe dingen te proberen, het is wel tijd om eens uit je comfort zone te komen.

Steenbok
De afgelopen maanden zijn niet makkelijk voor je geweest, Steenbok. Gelukkig breekt er een betere maand aan. In mei kun je beter relativeren en zie je dat er ook een hoop mooie dingen zijn in het leven. Wij raden je aan om je dagelijkse routine te doorbreken. Eet eens een ander ontbijt, ga eens naar een ander koffietentje en spreek eens af met iemand die je al een tijdje niet hebt gezien. Tijd om te genieten!

Boogschutter
Je voelt je deze maand krachtig, Boogschutter. En dat is maar goed ook, want iemand in jouw omgeving gaat door een moeilijke tijd en zou jouw kracht wel eens kunnen gebruiken. Mei is dus een goede maand om iets terug te doen. Let er wel op dat je je niet te veel laat meeslepen in de onzekerheden van een ander. In de liefde gaat het voor de wind. Als single Boogschutter flirt je erop los, de Boogschutters met een relatie kunnen een romantische maand verwachten.


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?