Fashion

Shopping: maart essentials

Wat gaat de tijd toch snel, is het alweer maart! Maart.. de maand dat.. het eindelijk lente wordt. Meteorologisch gezien dan. Of de weergoden het daar mee eens zijn moeten we natuurlijk eventjes afwachten. Wij stelden voor jou weer een survivalset, nodig om de maand met heel veel fabulousness te overleven!

maart

Hopelijk is dit eindelijk de maand dat we onze winterjassen kunnen verruilen voor lerenjasjes (4), natuurlijk nog wel gecombineerd met een fijne sjaal (1).

Bij de lente hoort natuurlijk ook wat meer kleur, of in ieder geval wat minder zwart. Daarom kiezen we voor een mooie zachtroze jeans (7), of zachtroze ballerina’s met een leuke metallic hak (5), oh en onze nagels lakken we knalroze in de kleur ‘Kiss me on my Tulips’ van de OPI Holland Collectie (6).

We lezen deze maand allemaal het boek Geluk is een jurk (3) van Elle Hoofdredactrice Cecile Narinx en we kijken naar Crazy, Stupid, Love (10), die eindelijk op dvd is uitgekomen!

En met de dagcreme van Estee Lauder met SPF 15 op onze snoet (Daywear+ Sheer Teint Release maakt ons gelijk een beetje bruiner) (2) en de superhippe zonnebril van ASOS op onze neus (8) eten we een raketje (9). Of we nu binnen zitten met de kachel op 25 graden, of buiten lopen met een zonnetje op ons gezicht.

Wat staat er bovenaan jouw verlanglijstje deze maand?

Door Annemerel