Fashion

De kledingkast van… Renske

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: ‘Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!’ (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Renske, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van... Renske

De kledingkast van... Renske

De kledingkast van... Renske

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Ik heb niet echt een bepaalde stijl, ik draag gewoon wat ik leuk vind en probeer altijd zoveel mogelijk te combineren. Ik word vaak geïnspireerd door andere bloggers en door mensen op straat. In mijn kast vind je veel shorts en lichte kleuren!

Welk item is favoriet?
Mijn witte All-stars zijn echt mijn favoriete item! Ik heb ze voor mijn verjaardag van mijn vriend gekregen en ik draag ze erg vaak, ook omdat ze erg basic zijn en echt bijna overal bij passen!

De kledingkast van... Renske

Wat is je duurste item?
Deze winter heb ik donkerbruine UGG’S gekocht, ik vind ze erg leuk maar ik heb ze eigenlijk nauwelijks gedragen!

De kledingkast van... Renske

Wat is je beste koop?
Ik heb voor deze zomer de Ray-ban Wayfarer zonnebril gekocht, ik heb hem nu al heel vaak gedragen en het is echt geen weggegooid geld geweest!

De kledingkast van... Renske

De kledingkast van... Renske

Wat is je grootste miskoop?
Een aantal jaar geleden heb ik een gele Levi’s broek gekocht en daarna nooit gedragen. Maar een aantal weken geleden heb ik er een short van gemaakt door de pijpen eraf te knippen. Nu vind ik hem veel leuker en ga ik hem zeker dragen, dus eigenlijk heb ik van een miskoop een leuk item gemaakt haha!

De kledingkast van... Renske

De kledingkast van... Renske

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Ik heb voor deze zomer al aardig wat hesjes gekocht, ze zijn gewoon zo leuk en ook goed te combineren!

De kledingkast van... Renske

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Als ik een walk-in-closet zou hebben zou het eigenlijk meer een kamertje moeten zijn met een gezellig sfeertje. Een mooie kroonluchter in het midden, een mooi kleed op de grond en een enorme barok spiegel! Ik zou ook een hele wand gevuld willen hebben met alleen maar schoenen, schoenen en schoenen! I will keep on dreaming ♥

Bekijk ook de blog van Renske!

Bekijk hier meer kledingkasten!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De kledingkast van…’ naar info@girlscene.nl.