Fashion

Shopping: mei essentials

Zo, en nu gaan we je nooit meer zomerkleding aanpraten voordat het daadwerkelijk 25 graden is en de zon schijnt. Het is wel weer echt Nederland, he? Natuurlijk hopen we dat het deze maand ein-de-lijk goed komt. Maar ook DAN zijn we voorbereid. We kozen voor mei items die je zowel tijdens een Hollandse meimaand en een zonnige meimaand goed kunt gebruiken!

mei

We gaan deze maand niet op dieet voor een bikinibody, we gaan leren over eten. Daarom lezen we "The Truth About Food" onder andere geschreven door Dr. Oz, bekend van Oprah (we missen haar!). Geen gekke uithongerpraktijken, maar wetenschappelijke onderzoeken naar voedsel op een hele leuke en makkelijke manier gepresenteerd (2). Ondertussen eten we ananas (10) en gebruiken we een springtouw (8), want dat doet Doutzen ook en Doutzen is fit en dat willen wij ook.

Omdat we het in Nederland nooit weten met het weer, dragen we ook deze maand nog gewoon een fijne skinny jeans (9), met een vrolijke top (7). Een paar sneakers met verborgen hak (4) en een zonnebril (die zowel als bescherming tegen zon en regen kan dienen) (1) erbij… Oh en een fijne shopper aan onze arm (3) en wij zijn klaar voor alles.

We lakken deze maand de zon op onze nagels met de knalgele nagellak van KOH (6) en ondertussen luisteren we naar het nieuwe album van John Mayer (5) dat deze maand eindelijk uitkomt.

Door Annemerel