Lifestyle

Horoscoop: april 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand april jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!


Bron

Ram
Je hebt wel zin in een feestje deze maand! Het is april en de winter is officieel voorbij, dat brengt je in een vrolijke stemming. Het zonnetje schijnt, het gaat goed op school/studie, je hebt leuke vrienden… Tja, er zijn weinig redenen om niet tevreden te zijn. Let wel op dat je niet té relaxed wordt, je wil die mooie school/studieresultaten natuurlijk wel behouden. 

Schorpioen
Deze maand zit het op alle vlakken mee, behalve op het gebied van school of studie. Je hebt het er even moeilijk mee om je te concentreren, het lijkt alsof je altijd wel iets vindt dat je beter kan doen dan aan school/studie werken. Wees streng voor jezelf en laat je niet afleiden. Als je goed aan het werk bent geweest, dan mag je 's avonds lekker op de bank naar Grey's Anatomy kijken. Geloof ons, dat is een stuk relaxter.

Tweelingen
April is een maand met ups & downs voor jou, Tweelingen. Je kunt een kleine tegenvaller verwachten waar je even van slag van kan zijn, maar de teleurstelling maakt al gauw plaats voor iets positiefs. Het is dan ook belangrijk dat je je deze maand richt op de goede dingen in plaats van de slechte. Dat is sowieso een fijne instelling om de rest van je leven te hebben!

Kreeft
Het is een positieve en energieke maand voor alle Kreeften! Nog nooit stond je zo makkelijk op en ging je met zoveel energie naar de sportschool. Deze flinke dosis energie kun je goed gebruiken om aan iets nieuws te beginnen. Een nieuwe hobby? Een nieuw baantje? Een nieuwe vlam? Jij kunt zelf het beste beoordelen waar jij de meeste behoefte aan hebt.

Leeuw
Qua gezondheid kon het de afgelopen tijd wat beter. Je het er een verkoudheid (of twee) op zitten, nu is het tijd om jezelf goed te verzorgen. Drink voldoende water, kom aan je nachtrust en eet bewust (je kent het hele riedeltje wel), dan voel je je als herboren. Let er ook op dat je je niet te veel aantrekt van mensen in je omgeving, doe je eigen ding. 

Weegschaal
Deze mooie lentemaand staat in het teken van de liefde. Cupido heeft het beste met je voor. Je wordt snel verliefd, dus als single girl is het een goed moment om veel buiten de deur te zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je al bezet bent, reken dan op een romantische maand met veel passie en hartstocht. 

Stier
Nu het zonnetje weer schijnt, komen er bij jou allemaal gelukshormonen vrij. De zon doet je goed, als hij een tijdje afwezig is dan word je altijd een beetje somber. Dat sombere gevoel heb je nu dus totaal niet! Je wordt juist vrolijk van alles. En die vrolijke instelling zal vanzelf andere positieve dingen teweeg brengen. Reken op een leuke maand met veel plezier.

Maagd 
Gebruik je verstand. Soms wil je je wel eens laten meeslepen door je emoties, wat zeker niet altijd slecht is, maar deze maand moet je daar even voor oppassen. Je hebt je verstand niet voor niets gekregen, er is een reden dat je sommige beslissingen rationeel moet maken. Meestal zijn dit belangrijke of moeilijke beslissingen, dus neem je tijd. 

Vissen
Deze maand ben je een beetje onrustig. Je bent nogal wispelturig. Als je denkt dat je iets wil, dan bedenk je je een moment later weer. Vermoeiend! Dat vinden ook de mensen in je omgeving. Geef niet toe aan je wispelturigheid, maar probeer het te veranderen. Een tip bij het shoppen: bij twijfel, niet doen.

Waterman
Het is tijd om de kleine, vervelende dingen in je leven aan te pakken. Er staan een paar dingen al weken op je to do lijstje waar je steeds maar niet aan toekomt, maar april is de uitgelezen maand om dit wel te doen. Het is toch fijn om eindelijk met je baas te spreken over salarisverhoging en om eindelijk je kledingkast uit te ruimen? Deal met de kleine dingen, dan zul je de rest van de maand een relaxt en voldaan gevoel hebben. 

Steenbok
Over het algemeen twijfel jij niet gauw aan jezelf, deze maand zijn er toch een paar onzekerheden. Je hebt het gevoel dat jouw kwaliteiten niet goed genoeg zijn, vooral op school- of studiegebied. Natuurlijk weet je ook wel dat het nergens voor nodig is, maar soms heb je gewoon zo'n periode. Gelukkig gaat dit gevoel in de loop van april weg en voel je je weer zelfverzekerd. In de liefde gaat het nog steeds goed. Organiseer een leuke date voor jou en je vriendje. Als single Steenbok ben je deze maand onweerstaanbaar. 

Boogschutter
Het is tijd om de bloemetjes buiten te zetten! De laatste tijd ben je erg druk geweest, deze maand is het tijd om weer leuke dingen in de agenda te zetten. Bel je beste vriendin eens spontaan op om iets leuks te doen en ga weer eens de stad in om te shoppen of om uit te gaan. Probeer vooral niet te veel te denken aan alle dingen die nog moeten gebeuren, live in the moment!


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Laat je inspireren in Pinbook