News

Gossip Girl(scene) week 13

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere ons droomkoppel Chris Martin & Gwenyth Paltrow zijn uit elkaar, Selena Gomez drinkt 'veel en vaak', Zac Efron betrokken bij vechtpartij en Mila Kunis en Asthon Kutcher verwachten hun eerste kindje!


Bron beeld

Ze waren voor ons hét droomkoppel, Coldplay zanger Chris Martin en actrice Gwyneth Paltrow. In 2003 trouwden ze, ze kregen twee prachtige kinderen (met ietwat vreemde namen – Apple & Moses ) en ze leken het perfecte gezinnetje te hebben. Toch waren er al tijden geruchten dat het niet zo goed zou zijn tussen Gwyneth en Chris en deze geruchten werden deze week bevestigd, toen Gwyneth op haar website Goop een stuk publiceerde waarin ze vertelt dat Chris en Gwyneth zonder elkaar verder gaan. Op haar website schrijft ze verder dat ze voor Apple en Moses ervoor zullen zorgen dat ze altijd een gezinnetje zullen blijven.


Bron beeld

De roddels dat Selena Gomez een drankprobleem zou hebben blijven komen. De laatste roddel die we hoorden? Selena zou ruzie hebben gemaakt met haar moeder en stiefvader en daar zou een kamer in een hotel in LA betrokken zijn. In het hotel zou ze vaker met een glas rode wijn dan zonder glas rode wijn gespot worden. Haar ouders zouden zich de grootste zorgen maken om Selena en geven nog steeds de schuld aan Justin Bieber.


Bron beeld

Zac Efron raakte afgelopen weekend betrokken bij een vechtpartij, samen met zijn bodyguard. Zac kwam met zijn auto vast te zitten zonder benzine in een slecht gedeelte van LA, terwijl hij wachtte op hulp gooide hij een fles uit de auto die een groepje omstanders net niet raakte. Zac zegt de fles niet opzettelijk richting de mensen gegooid te hebben, maar het groepje mensen denkt daar anders over. Twee van hen vielen Zac's bodyguard aan, waarna Zac zijn bodyguard probeerde te beschermen. 

Volgens ooggetuigen zou Zac duidelijk onder invloed zijn geweest en dat terwijl hij eind 2013 vertelde dat hij eerder dat jaar in rehab had gezeten om over een drugsverslaving heen te komen. Naar eigen zeggen zou hij nu volledig nuchter door het leven gaan, maar dat was volgens ooggetuigen vorig weekend niet het geval. We hopen dat dit slechts een incident was en dat Zac niet de verkeerde kant op gaat. Daar is 'ie VEEL te leuk voor.


Bron beeld

Vrolijker nieuws (daar zijn we na drie negatieve gossips wel aan toe, toch?) Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten hun eerste kindje. Nog geen maand geleden werd bekend dat Mila en Ashton in het huwelijksbootje zullen gaan stappen en nu zetten ze alweer een volgende stap in hun relatie. Hoe lang Mila op dit moment zwanger is weten we niet, maar Mila en Ashton een beetje kennende (ze zijn niet erg open tegenover de pers over hun relatie) hebben ze tot het laatste moment gewacht met de aankondiging van hun eerste kindje. We'll keep you posted!


Bron beeld

Emma Watson was afgelopen week in New York ter promotie van haar nieuwe film Noah. Voor een interview met David Letterman koos Emma dit prachtige pak van Saint Laurent, een pak dat voor het eerst in 1966 werd ontworpen door Yves himself 'Le Smoking' het was het eerste broekpak voor vrouwen dat populair werd. 


Bron beeld

In de categorie bizarre roddels… Is Taylor Swift niet normaal genoeg om een relatie mee te hebben? Een bron vertelt dat Taylor's managers het zat zijn dates voor haar te regelen. Alle dates lopen uit op een deceptie, omdat Taylor's 'rare persoonlijkheid' de mannen zou afschrikken. Het vinden van dates zou ook steeds lastiger worden, omdat de jongens in kwesties allemaal bang zouden zijn om in een liedje van TayTay terug te komen. Wat denken jullie dat hiervan waar is meiden?


Bron beeld

Demi Lovato maakt de afgelopen weken geen vrienden. Eerst maakt ze 'ruzie' met Gaga door haar mening te geven over een actie die Gaga tijdens een concert deed. Een vrouwelijke artiest kotste 'in de naam van de kunst' over Lady Gaga heen tijdens het concert. Dat kon Demi – die jarenlang aan een eetstoornis leed – niet waarderen en hier zei ze dan ook wat van via Twitter. Maar nu bemoeit komiek Kathy Griffin zich er ook nog mee. Toen Kathy op Twitter gevraagd werd wie volgens haar de grootste "Douche" in Hollywood was, antwoordde ze 'probably Demi Lovato'. Dat was niet alles, Kathy durfde ook nog te zeggen dat Demi zich niet zo druk moest maken om wat Lady Gaga op een podium doet.

Demi's fans reageerden woest en stuurden doodsbedreigingen naar Kathy, waarop Demi haar fans weer tot bedaren probeerde te brengen. Ondertussen tweette Demi ook een foto waarbij ze schreef "Only a douche to people I can't stand". Miaaaaaauw!

Goed nieuws voor de fans van de boeken van John Green. In juni draait de film "The Fault in our Stars" in de bioscoop, maar nu wordt er nog een boek van John Green verfilmd, Paper Towns! Er is nog niet veel over de film bekend, maar wat al wel vast staat is dat één van de rollen vertolkt zal worden door Nat Wolff. Nat speelt in TFIOS ook een rol (de rol van Isaac), maar in Paper Towns zal hij de hoofdrol gaan vertolken. Wij zijn heel benieuwd!

Until next time girls!
xoxo,
Girlscene