Fashion

De kledingkast van… Stacy

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: ‘Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!’ (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Stacy, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van... Stacy

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Veel rokjes, jasjes en broeken. Dat vind ik dan ook wel de basis items voor in je kast, ik kan daar nooit genoeg van hebben. Maar dat geldt eigenlijk voor elk kledingstuk, haha.

De kledingkast van... Stacy

Welk item is favoriet?
Dat is toch wel mijn beige/crèmekleurige blazer van Zara. Hij zit als gegoten! En dan is het ook nog eens zo’n lekker zacht joggingstofje. Ook fijn: hij past overal bij.

De kledingkast van... Stacy

Wat is je duurste item?
Ik denk dat het mijn Uggs zijn… Ik vind ze niet heel charmant maar ze zitten heerlijk. Oh, en mijn broeken van Circle Of Trust zijn ook best prijzig.

De kledingkast van... Stacy

Wat is je beste koop?
Een grijze poncho van Zara uit de sale, hij kostte maar € 5. Een echt koopje en hij zit heerlijk en lekker warm met deze regenachtige dagen.

Wat is je grootste miskoop?
Ik heb meerdere miskopen gedaan en toevallig is alles afkomstig van Primark. Ik koop het allemaal in een opwelling omdat het zo goedkoop is, maar als ik dan thuis ben is het niet de juiste maat, zit het niet mooi of vind ik het niet bij mij passen.

De kledingkast van... Stacy

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Van simpele Zara vestjes heb ik er wel een stuk of 15… Van 5 euro rokjes van H&M heb ik ook meer dan genoeg. Ik heb dus vooral veel basic kledingstukken.

De kledingkast van... Stacy

De kledingkast van... Stacy

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Het moet een grote ruimte  waarin je veel kunt ophangen, want dat vind ik een stuk fijner dan op alles gevouwen op planken. En ik zou dan ook wel allemaal planken willen hebben waar ik al mijn schoenen mooi kan uitstallen. En veel licht en een hele grote spiegel! En als ik dan toch mag dromen, dan ook graag zo’n eilandje in het midden van de ruimte, waar je accessoires op kan leggen.

Bekijk hier meer kledingkasten!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De kledingkast van…’ naar info@girlscene.nl.