Lifestyle

Show je kamer: Elise

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Girlscene lezeres en studente Italiaanse taal & cultuur Elise.


Ik ben Elise, een 18-jarige thuiswonende studente Italiaanse taal & cultuur. Naast mijn studie dans ik zes uur per week en blog ik op Elise du Jardin over lifestyle, reizen en eten. Ik richt mijn kamer meestal eens in de twee jaar opnieuw in, omdat ik erg van verandering houd. Een paar weken geleden vond ik het weer tijd worden voor een make-over, en ik ben zo tevreden met het resultaat dat ik heb besloten om het aan jullie te laten zien. Ik vind het vooral erg belangrijk dat mijn kamer rust uitstraalt. Als er overal kleine spulletjes staan raak ik afgeleid en kan ik me slecht concentreren. Verder hou ik niet van felle kleuren, dus die vind je op een paar kleine items na, niet terug in mijn kamer. Ik ben erg blij met mijn lichtdoorlatende gordijnen. Overdag is dat fijn vanwege het vele daglicht wat ze binnenlaten en ’s nachts fijn omdat ik niet graag in het pikkedonker slaap. Mijn kamer is voor mij echt een plek om tot rust te komen en om zonder afleiding te kunnen studeren. Ik ben er erg blij mee en hoop dat jullie er wat inspiratie uit kunnen halen!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Elise?

Laat je inspireren in Pinbook