Fashion

Hot or not: Men Fashionweek 2011

Naast de reguliere Fashionweek, zijn er ook speciale Men Fashionweeks. Die van Milaan, een heel belangrijke, is net afgelopen en wij zijn benieuwd of je deze looks leuk vindt voor je vriendje, broer of vader?

De fashionweek met herenmode is altijd nog vroeger dan de damesmode. Dat betekent dat de shows die net in Milaan geweest zijn, de mode voor voorjaar en zomer 2012 lieten zien. We kunnen dus nu al zien, wat volgend jaar hip is voor onze mannelijke medemens. Altijd handig, want wie geeft haar vader, broer(tje) of vriend nou geen commentaar of advies op zijn kleding? Hieronder geven we je een kleine samenvatting van de mannentrends voor 2012. Opvallend is dat we in die trends duidelijk de damestrends van 2012 terugzien. Zo zie je veel spijker met spijker gecombineerd worden, oversized clutches, colorblocking en metallic stoffen en 7/8 pantalons.

mannenmode2012

Dolce & Gabanna en Giorgio Armani

mannenmode2012

D&G en Prada

mannenmode2011

Alexander McQueen en Missoni

mannenmode2011

Dsquared2 en Versace

mannenmode2011

Burberry Prorsum en Gucci

Dit zijn de trends voor 2012. Maar de bezoekers van de Fashionweek droegen uiteraard de mode van nu. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben de mooist foto’s van Stockholm Streetstyle in collegas verwerkt.

collagemannenmode

Witte shirts, veel blauw, colorblocking en armbanden met horloges

mannenmode2011

Oversized clutches, hoge broeken, colbertjes en dunne riempjes

collagemannenmode2011

Retro hologes, handtassen, Prada Creepers en daar is-ie-weer: colorblocking

Wat vinden jullie leuk voor mannen? En wat juist helemaal niet?

Bron catwalkfoto’s: Style.com
Bron collagefoto’s: Stockholm Streetstyle

Door Esmée