Lifestyle

Horoscoop: maart 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand maart jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!


Bron

Ram
Je bent deze maand een beetje onrustig. Je bent niet tevreden over iets in je leven. Misschien ben je je bijbaantje wel zat of ben je niet blij met je liefdesleven. Je doet er alles aan om dat gevoel te veranderen, maar soms heb je alleen wat geduld nodig. Mooie dingen gebeuren niet in één dag. Als Ram ben je niet de meest geduldige persoon op aarde, dus het zal wat moeite kosten. Maar na verloop van tijd zal je zien dat het iets fijns oplevert.

Schorpioen
Dit is een goede maand om na te denken over je vriendschappen. Wie zijn er voor je in moeilijke tijden en wie wil alleen met je omgaan als er een leuk feestje is? Deze maand zal duidelijk worden aan wie je écht wat hebt. Maak deze vrienden duidelijk dat je ze waardeert, dat zal de vriendschap alleen maar sterker maken. Op school/studie gaat het deze maand super goed, geniet ervan!

Tweelingen
Maart is een goede maand voor jou! Het begint langzaamaan lente te worden, het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Daar word je vrolijk van! Het lente/zomergevoel begint bij jou te kriebelen en je kan niet wachten om je dikke truien te verruilen voor luchtige kleding. Ga deze maand zoveel mogelijk naar buiten, daar word je immers vrolijk van! Het is de uitgelezen maand om veel af te spreken met vrienden en familie, om zo jouw positieve vibe door te geven.

Kreeft
Denk deze maand goed na over jezelf, Kreeft. Neem wat rust en kom tot jezelf. Soms hebben we dat even nodig. Het leven gaat soms zo snel, dat je jezelf uit het oog verliest. De hoogste tijd om eens aan jezelf te denken! Als het regent kun je lekker bijkomen met een boekje op de bank, als de zon schijnt kun je een mooie wandeling maken voor wat extra vitamine D. Aan het einde van de maand zul je zien dat je uitgerust bent en met nieuwe energie door het leven gaat.

Leeuw
Deze maand heb je moeite om je te concentreren. Op studie of school heb je genoeg te doen, maar op de één of andere manier lijk je niet vooruit te komen. Hierdoor kun je gestrest raken, waardoor het al helemaal niet wil lukken. Grrr, vermoeiend! Vraag andere mensen om hulp, ook al vind je dat meestal niet fijn. Vraag bijvoorbeeld aan je ouders of ze een handje willen helpen… Dat werkt echt! Je mag best om hulp vragen, dat getuigt juist van sterkte in plaats van zwakte.

Weegschaal
Als Weegschaal ben je vaak besluiteloos, maar deze maand lijk je goed te weten wat je wil. Opeens hoef je geen lijstje met voor- en nadelen meer te maken, maar weet je al gauw wat je wil; of het nou om een smaak ijs gaat of om grotere dingen als liefde en school. Fijn gevoel, hè? Houd dit gevoel vast, in de toekomst zullen al die keuzes een stuk makkelijker worden.

Stier
Wees deze maand wat opener naar je omgeving. Als Stier vind je het moeilijk om over jezelf te praten en te vertellen wat er echt in je omgaat. Zie het als een uitdaging om mensen eens wél te vertellen wat je voelt. Je bent misschien bang voor de confrontatie, maar uiteindelijk is het alleen maar fijner voor jezelf. Mensen kunnen namelijk niet ruiken wat je wil, je moet erom vragen.

Maagd
Zo mondig als je vorige maand was, zo stil ben je deze maand. Er zit je iets dwars, maar je durft het niet uit te spreken. Vind je dat je niet genoeg waardering krijgt op werk of school? Heeft een vriendin een rotopmerking gemaakt? Hebben je ouders je onterecht behandeld? Spreek het uit! Het nare gevoel zal niet weggaan als je het steeds maar slikt. Als je dit probleem uit de weg ruimt, dan zal het een fantastische maand worden!

Vissen
Woohoooo, it's your birthday this month! Niet iedereen houdt van verjaardagen, maar deze keer heb je er wel zin in. En terecht… Een dag met cadeautjes en allemaal leuke mensen waar je van houdt, dat is toch ook leuk?! Je vindt het misschien niet prettig om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar probeer er toch een beetje van te genieten. Je verjaardag is maar één keer per jaar!

Waterman
Je hebt deze maand heel veel behoefte om met geld te smijten. Het liefst wil je dat bloemenjurkje, die statement ketting én een nieuwe broek. Helaas vind je bankrekening dit een minder goed idee. Maak een keuze tussen alle dingen die je wil. Heb je echt een nieuw shortje nodig of kun je van een oude spijkerbroek nog een short maken? Moet je die statement ketting echt kopen of heb je er eigenlijk nog één liggen? We laten ons snel verleiden door alle folders met nieuwe collecties, maar deze maand geldt: less is more.

Steenbok
Yesss, het is bijna lente! Door het vrolijke zonnetje begint het bij jou te kriebelen. Op liefdesgebied, welteverstaan. Als je een relatie hebt, dan wil je veel leuke dingen met hem doen. Wandelen door het park, knuffelen op de bank, een avond naar de bioscoop. Je wil alles! Let erop dat jouw enthousiasme niet omslaat in claimen, dat zal je relatie geen goed doen.  Ben je single? Deze maand zou daar wel eens verandering in kunnen komen…

Boogschutter
Deze maand staat in het teken van uitdagingen. Daar heb je wel behoefte aan! Je bent een beetje in een sleur geraakt en veel dingen vind je saai. Een goede uitdaging is precies wat je nodig hebt om uit die sleur te komen. We zeggen niet dat het makkelijk zal worden, maar je bent sterk genoeg om het aan te kunnen. Go for it en grijp alle kansen die voorbij komen!


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?

Laat je inspireren in Pinbook