Fashion

We present: Check My Fashion

Online shoppen is ontzettend handig. Jammer dat je alleen alle webshops af moet gaan totdat je een outfit hebt samengesteld. Een broek van Pull and Bear, een shirtje van H&M. Zou dat goed samengaan met die nagellak van de Bijenkorf en die oorbellen van Asos? Twijfelen is verleden tijd! I present to you: Check My Fashion.

Ben jij al bekend met Check My Fashion? Het is een hele handige website waarbij je heel makkelijk al je online vondsten bij elkaar combineert! Simpelweg door het item, bijvoorbeeld een riem van Asos, te laden in je ‘kledingkast’ van Check My Fashion. Als je vervolgens een paar items bij elkaar hebt gevonden, kun je een set maken. Je ziet dus meteen of het een go or no-go is.

cmf

Hoe werkt het?
Je gaat naar de website en klikt op ‘Sign Up‘. Vervolgens kun je via je email of Facebook inloggen. Vervolgens klik je op ADD+ waar een heel handig filmpje alles uitlegt. Je hoeft alleen maar de CheckMyFashion link naar je bladwijzerbalk te slepen en you’re ready to go!

Ga naar je favoriete item, bijvoorbeeld bij Zara, en klik op *CheckMyFashion die nu op je bladwijzerbalk staat. Klik vervolgens op de foto van het geselecteerde item, vul de gegevens even in en klaar! Je ziet het item nu in je collectie staan.

cmfcmf

Ook kun je door de Check My Fashion site zoeken naar leuke items. Als je op Fashion, Shoes of Jewelry klikt, zie je dan ook alle items die ooit geüpload zijn door de members verschijnen. Deze website voegt zelf geen items toe, dus het is leuk om te weten dat het van allerlei meiden afkomstig is! Dus een heel creatief platform waar je helemaal los kunt gaan op het gebied van stylen, matchen en/of shoppen. Als je een leuk item hebt gevonden, klik je op Check It om het item te bekijken. Love it om het item aan je eigen collectie toe te voegen, zodat je er een set mee kunt maken. Have it als je het item al hebt. Of Visit Shop als je het item wil kopen. Als je genoeg items hebt gevonden, kun je een set maken door op de knop create te klikken rechts boven.

set

Deze site is ook leuk om samen met je vriendinnen te doen. Je kunt namelijk alle members volgen. Zo kun je samen met je vriendinnen leuke sets bij elkaar stellen.Als je op de button Members klikt, zie je alle members en je kunt berichtjes achterlaten op ieder profiel. Iedereen die jij fashion waardig vindt, kun je ook volgen en dan word je op de hoogte gehouden van al hun laatste vondsten. Bekijk bijvoorbeeld deze twee profielen van Danique en Zouk. Zo krijg je dus alleen maar items te zien die bij jou stijl passen. Het is dus ontzettend leuk om samen met je vriendinnen sets te maken!

cmf
Zo vind je op de homepage de drie meiden die worden aangeraden om te volgen. Als je op hun klikt, kom je bij hun profiel. Daar kun je op follow klikken. Maak zelf een profiel aan en misschien wordt jij wel uitgekozen daar te staan!

cmf profielcmf profiel

Natuurlijk hebben wij, nadat we deze site gevonden hebben, ook even uitgeprobeerd en het is echt heel handig en leuk om te doen. Wij hebben alvast een paar setjes voorgedaan en door ons te volgen, kunnen wij jou op de hoogte houden van de laatste hot items! Wij zullen jullie ook terug volgen, leuk toch?

Maak een Check My Fashion profiel aan en volgende week kiezen wij de leukste profielen uit. Je maakt daarmee kans op geweldige prijzen, waaronder € 1000 (!!) shoptegoed bij Citizens Of Humanity.

Door Jitske