Fashion

Shopping: augustus essentials

ZOMERVAKANTIE! Volgens mij is er nu niemand die kan zeggen dat ‘ie nog wel iedere dag naar school moet. Sommigen van jullie hebben al zolang vakantie dat ze al bijna niet meer weten wat school betekent, anderen hebben net een paar weken vrij. Wij zochten voor deze maand back to school items, maar ook dingen die juist heerlijk zijn voor de vakantie. Voor ieder wat wils dus. Kijk mee!

Augustus essentials

Ken je Amy MacDonald nog? Vijf jaar geleden bracht ze haar eerste cd “This is the Life” uit en was ze extreem populair. Inmiddels heeft de Schotse singer-songwriter alweer haar derde studioplaat uitgebracht. “Life in a beautiful light” is weer net zo lekker als haar eerste plaat (5). En terwijl je naar de CD luistert van Amy MacDonald lees je het eerste boek van de nieuw in Nederland verschenen serie “Soul Beach”. Dat kan door het paperback boek te kopen (9), maar je kunt hem ook lezen op je E-reader. Heb jij al een E-reader? Girlscene test momenteel de Girlscene-roze E-reader van Kobo en is razend enthousiast! Binnenkort lees je hier meer over (8).

Wist je dat het nu zelfs mogelijk is om in een dorp in bijvoorbeeld Friesland van Starbucks koffie te genieten? Starbucks lanceerde afgelopen maand de Starbucks Discoveries. IJskoude Starbucks koffie’s die je in het vriesvak vindt van de supermarkt, heb jij ze al gespot? (6). En als je dan toch in de supermarkt bent, kun je gelijk op zoek naar een lekkere sappige watermeloen. De beste en lekkerste dorstlesser in de zomer (10).

Digitale foto’s maken is leuk, maar foto’s met een polaroid camera maken is misschien nog wel spannender. Fujifilm heeft de Instax Mini, met deze polaroid camera maak je polaroid foto’s op creditcardformaat (4).

Heb jij jouw back to school garderobe al samengesteld? In dit vrolijke blauwe jurkje met print ben jij het stralende middelpunt van jouw eerste schooldag (7). Dit jaar kun je er overigens ook niet meer onderuit voor de Sneaker Wedge te kiezen. Je bent net een stukje langer en je hebt nog steeds het comfort van een fijne sneaker. Gelukkig zijn er inmiddels zoveel merken die de Sneaker Wedge maken dat je echt niet meer die 500 euro die Isabel Marant ervoor vraagt hoeft te betalen (1).

Jouw schooljaar is natuurlijk niet compleet zonder mooie rugtas (2) en… De Girlscene schoolagenda! (3), heb jij hem al gescoord?

Have an awesome August!

Door Annemerel & Eline