Fashion

Online shoppen in ‘De 9 Straatjes’

‘De 9 Straatjes’ staan bekend om de vintage winkeltjes, de fashionable items & de meest unieke accessoires! Kortom: een fashion-treat voor iedereen. Gelegen in hartje Amsterdam en een paar straatjes verder dan de bekende Kalverstraat. Tegenwoordig hoef je niet eens meer in Amsterdam te wonen om te kunnen genieten van dit aanbod! Waarom niet? De 9 Straatjes staan ook online!

Om de hoek van de ‘Girlscene redactie liggen ‘De 9 Straatjes’, iedere dag lopen wij dus met de handen in ons haar als we weer iets ontzettend leuks zien in de etalages. Wij vonden dat het eens tijd wordt dit leuks met jullie te delen! Benieuwd? Kijk maar mee…

9 straatjes

De 9 Straatjes in hét ultieme shoppingsbuurtje van Amsterdam. Er hangt een authentieke sfeer en het is er altijd ‘gezellig druk’. In deze buurt kun je veel inspiratie opdoen, want je spot er de hipste mensen! Je vindt er ook exclusieve winkels met zelfgemaakte armbandjes en kettingen tot opgepimpte broeken, erg leuk dus om een keer te bezoeken!

Helaas ligt dit shopping paradijs niet voor iedereen om de hoek, maar dat geeft niet! Speciaal voor de mensen die nét wat verder weg wonen staan deze straatjes online! Zo hoef jij je niet tegen laten houden door regen of het bordje ‘gesloten’ dat op de deur hangt. Jij shopt 24 uur per dag gewoon op hun webshop!

9 straatjes

Deze webshop bevat maar liefst 39 shops waar jij even een kijkje in kunt nemen. Zo vind je ook de collectie van Fab., Smaak en nog veel meer. Je vindt er niet alleen leuke winkeltjes, maar ook een lookbook. Super handig, want zo hoef jij niet speciaal naar Amsterdam af te reizen om je te laten inspireren. Ben jij benieuwd wat voor looks ze allemaal laten zien? Dit was de festival look van afgelopen zomer:

9 straatjes 9 straatjes

Wil jij toch graag naar dit unieke gedeelte van Amsterdam? Wij geven je groot gelijk! Het maakt een deel uit van de Amsterdamse grachtengordel (het zijn namelijk zijn een aantal zijstraatjes van de Prinsengracht, de Keizersgracht en de Herengracht), dus het is ook nog eens erg leuk lopen. Je vindt er ook genoeg koffietentjes en restaurantjes, dus een hongerige maag of een vermoeid lichaam is zo gevoed!

Kun je even de weg niet vinden? Kijk dan even naar dit kaartje!

9 straatjes

Kun jij niet wachten om eens lekker te shoppen bij De 9 Straatjes online? Surf dan snel naar hun webshop en stel jouw ultieme 9 Straatjes look bij elkaar!

Ga jij ook eens een kijkje nemen op de online shop van De 9 Straatjes?

Door: Jitske