Fashion

PINC komt naar Eindhoven!

Redactie

Heb jij altijd al de duurste merken willen shoppen en zou jij graag door exclusieve kleding willen snuffelen zonder het dure prijskaartje? Nou, dat kan! Pinc is namelijk een sample sale organisatie die merken zoals Fab. en American Vintage voor een spotprijsje verkoopt! Goed nieuws, Pinc breidt zich uit naar het Zuiden! Hoe jij deze items kan scoren, lees jij in dit artikel!

Pinc organiseert grote sample sales van meer dan twintig bekende modemerken. Pinc verkoopt alle kleding die deze modemerken hebben gemaakt om hun collecties te showen. Deze kleding gaat dus niet de winkel in omdat er meestal alleen een maatje S en M van is gemaakt. Sommige items zien we nooit in de winkels, dus deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Pinc. Pinc koopt deze kleding op en verkoopt ze met mega kortingen van 40 tot 70%. Zo scoor jij dus de nieuwe collecties voor een spotprijsje!

pinc
Pinc heeft merken zoals: American Vintage, Silvian Heach, Aaiko, Fab. en nog veel meer!

Pinc heeft op dit moment vijf locaties in Nederland, namelijk: de grootste in Amsterdam, kleinere vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Utrecht en nu breidt Pinc zich eindelijk uit naar het Zuiden: Eindhoven it is!

pinc

Pinc is maar een paar dagen per maand geopend en reist dan van locatie naar locatie. Zo is Pinc maar liefst vijf dagen in Eindhoven! Je kunt Pinc vinden op de Heuvel galerie in het souterrain van het forum. Dat is tegenover het terras van La Place, in de oude Bioplanet. Benieuwd naar de openingstijden? Lees dan maar even mee!

pinc

De openingstijden van Pinc Eindhoven
Vrijdag 14 september : 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 15 september: 11.00 – 17.00 uur
Zondag 16 september: gesloten
Maandag 17 september: 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag 18 september: 11.00 – 18.00 uur

pinc

Let op! Voor deze dagen moet jij je inschrijven, dat doe je hier. Wil jij liever naar Amsterdam of een andere locatie? Dat kan ook. De openingstijden vind je hier. Voor verdere informatie kun je ook altijd terecht op de Facebook van Pinc.

Zin om samen met je vriendinnen een dag lang te shoppen met gi-ga korting? Schrijf jullie dan snel in en trek er een dagje op uit. Zo kunnen jouw vriendinnen je helpen kiezen tussen kledingstukken en gaan jullie naar huis met een nieuwe kledingkast. Leuk!

pinc

Ga jij ook naar de Pinc sample sales?

Door: Jitske