Fashion

Het is weer tijd voor de Drie Dwaze Dagen!

Vanaf donderdag is het weer tijd voor de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf. Drie dagen lang fijne kortingen op vaak prachtige items! Van citytrips tot sieraden en van make-up met 70% korting tot camera’s, bij de DDD vind je van alles! Wij zochten onze favorieten uit en delen die GRAAG met jullie.

De DDD beginnen op donderdag, alle aanbiedingen van donderdag zijn tot en met zaterdag (en in sommige winkels zondag) geldig. Maar natuurlijk geldt wel, zolang de voorraad strekt. Op vrijdag en zaterdag komen er nieuwe artikelen bij.

Donderdag

DDD

Donderdag gaat Annemerel voor de muts van Missoni, de oogmake-upreiniger van Lancôme en het setje van Estée Lauder. Danique gaat kijken voor een nieuwe Bobble (die van haar is aan vervanging toe) en een paar oorbellen van Ti Sento. Jitske wil een armband van TOV Essentials en Emma gaat voor de nagellak van OPI en Viktor & Rolf‘s sprookjesboek.

Vrijdag

DDD

Op vrijdag gaat Danique voor de pincet en het spiegeltje van Tweezerman. Jitske wil nagellak van Essie en een portemonnee van Liebeskind. Emma is serieverslaafd, maar Friends ontbreekt nog in haar collectie. Daarbij koopt ze een mok van PIP, kan ze lekker theeleuten tijdens het series kijken. Annemerel gaat vrijdag haar collectie Sal Y Limon armbanden aanvullen en een lekkere fudge cake halen, haar favoriet!

Zaterdag

DDD

Annemerel wil zo graag het GC horloge, die wil ze al jaren en nu is ‘ie "maar" 249 euro, helaas ligt ook "maar 249 euro" niet zomaar in haar kamer rond te slingeren. Waarschijnlijk wordt het dus slechts vier tompoezen. Danique wil de camera van Fujifilm, Emma een toilettas van Pip en Jitske is "in love" met het telefoonhoesje van Fab.

Oh ja, en beschik jij over enig danstalent?! Kom dan tijdens de Drie Dwaze Dagen zeker even naar de Bijenkorf in Amsterdam. In dat filiaal is tijdelijk een studio van Qmusic te vinden. Bezoekers worden uitgenodigd om te dansen en degene die dat het beste doet krijgt een Bijenkorf cadeaucard ter waarde van maarliefst 2500 euro! Oh en dat is nog niet alles, de cadeaucard wordt uitgereikt door niemand minder dan Euvgenia Parakhina (bekend uit de jury van So You Think You Can Dance) ! Show your moves ladies!

Wat zijn jouw favoriete koopjes tijdens de DDD?!

Door Annemerel