Lifestyle

Show je kamer: Vera

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de slaapkamer van de 17-jarige Vera uit Schiedam. 


Ik ben Vera, 17 jaar en ik woon in Schiedam. Ik zit in mijn examenjaar. Hoewel ik nog niet gelijk op kamers wil als ik ga studeren, vind ik het wel fijn om eigen plekje te hebben waar ik naast slapen ook kan leren en gezellig een filmpje kan kijken met vriendinnen. Ik heb laatst mijn kamer opnieuw ingericht. Bijna alle meubels komen van IKEA en verder heb ik een aantal dingen zelf gemaakt. Zo heb ik het schilderijtje met de quotes zelf gemaakt, geïnspireerd door een artikel op Girlscene. Ook heb ik mijn bureaustoel opnieuw bekleed met een dekentje van nepbont en heb ik een pennenbakje gemaakt door een oud potje te bekleden met kant. Ik wilde een gezellige kamer maar niet te druk en ik ben heel blij met het resultaat!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Vera?

Pin interieur inspiratie in Pinbook