Fashion

15x betaalbare cocktailjurkjes!

Wij meiden hebben altijd wel een feestje op de planning waar wij onze mooiste outfit voor uit de kast trekken. Maar als dan het moment komt dat we voor onze kast staan, beseffen we opeens dat we he-le-maal niks leuks hebben om aan te trekken! Herkenbaar? No worries! Met een cocktailjurkje maak jij op elke party een verpletterende indruk.

Pailletten, strapless en van sexy kort tot een iets langer model met peplum accent op de heupen. Helemaal in de kleur van dit seizoen of ga jij liever voor het altijd stijlvolle zwart? Cocktailjurkjes zijn er in zoveel verschillende soorten en kleuren dat er voor iedereen een perfect model te vinden is!

Wij selecteerden voor jullie zes betaalbare cocktailjurkjes. Laat je inspireren door de cocktailjurkjes hieronder en onthoud: dress to impress! Vind je deze exemplaren niets? Op Jurkjes.nl staan meer dan 1.000 verschillende cocktailjurken.

jane norman
Chic zwart, maar toch helemaal trendy volgens de laatste peplum trend! Dit item is van Jane Norman, prijs was € 42,- NU € 26,88.

vero moda
Groen, strapless en erg chic. Zo zul jij eruit zien in deze jurk! Dit item is van Vero Moda, prijs € 34,95.

even odd
Wil jij toch liever iets opvallends? Ga dan voor deze rode jurk, daarmee steel jij zeker zijn aandacht ;-)! Dit item is van Even & Odd, prijs € 39,95.

zigga
Stralend, glimmend en vol pailletten is deze zwarte chique en elegante, maar stoere jurk. Dit item is van Zigga, prijs € 39,95.

Ax Paris
Jij bent verleidelijk in het blauw met deze strapless jurk. Maak een statement! Dit item is van Ax Paris, prijs € 44,95.

vila
Toch wat chiquer, wat meer kleur en toch helemaal volgens de laatste trend? Ga dan voor dit jurkje! Dit item is van Vila, prijs was € 39,95 NU € 30.

jurk
Dit jurkje van Dry Lake heeft een mooie kanten detail op de rug. Prijs € 60,95.

jurk
Met zilveren details is dit witte jurkje echt een topper. Dit item is van John Zack, prijs € 49,95.

jurk
Liever bruin met leuke details? Dan is dit jurkje echt iets voor jou… Dit item is van Aaiko, prijs € 83,97.

jurk
Wit met een open rug en een hoop zilveren pailletten, dit jurkje heeft het allemaal! Dit item is van Elise Ryan, prijs € 46,95.

5x budget!
Heb jij net wat minder budget? Geen nood, hier komen vijf leuke jurkjes onder de € 25!

budget
Kort, krachtig en mooi versierd! Dit item is van Jeane Blush, nu voor maar € 17,95!

budget
Wat wat een mooie kleur! Een perfecte cocktail dress. Dit item is van Vila, nu voor maar € 12,95!

budget
Koraal meer jouw kleur? Met dit jurkje val jij wel op! Dit item is van Vila, nu voor maar € 21,95!

budget
Wil jij wat meer kleur? Met de gouden pailletten hoef jij geen ketting meer te kopen! Dit item is van Oneness, nu voor maar € 14,95.

budget
Zilver, glimmend en ontzettend stoer. Durf jij het aan? Dit item is van Club L, nu voor maar € 17,95.

All eyes on you met deze leuke cocktailjurken!

Ga jij ook een van deze items scoren?

Door: Jitske