Fashion

(Outlet)shoppen till we drop!

Shoppen tijdens crisis? Yes we can! Danique vertrok vorige week richting het Zuiden des lands om te gaan shoppen in het Designer Outlet Roermond. Geheel in stijl werd zij in een stretched limousine vervoerd naar het shopwalhalla on earth! Vanuit hartje Amsterdam een reis van twee uur, die in de limo voorbij vlóóg…

Niemand heeft zin om maanden te sparen voor een echte Prada of Burberry. Laat staan het geld, van een geldboompje in onze tuin kunnen wij alleen nog maar dromen. Maaaar niet getreurd, je kunt in het Designer Outlet Roermond voor een prikkie je slag slaan! Een outlet van maar liefst 600.000 vierkante meter is er voor ieder wat wils. Je vindt er labels als Armani, D&G, Prada, Burberry, Tommy Hilfiger & Salvatore Ferragamo. Voor de sporty spice ladies onder ons kun je terecht bij Adidas, Nike & Asics. Met kortingen oplopend tot 70% is er voor elk budget wel wat te vinden en dat vinden wij natuurlijk meer dan leuk!

Oké, deze topmerken zijn dan wel wat prijzig, maar bedenk wel dat je hier jouw it-bag voor heel wat minder knaken bij de kassa kunt afrekenen. Kaching!

Je vraagt je misschien wel af, waarom en hoe al deze merken zo voordelig over de toonbank gaan. Nou…. Het Designer Outlet Roermond verkoopt merkartikelen uit de collectie van het afgelopen jaar en monstercollecties. Los hiervan komt ook een gedeelte uit de overproductie van eersteklas fabrikanten en internationale designmerken.

Designer Outlet RoermondDames, zie hier mijn fabulous transport in de vorm van een witte stretched limo!

 Designer Outlet RoermondDesigner Outlet Roermond
Het interieur van deze beauty moest natuurlijk ook vastgelegd worden! Inclusief sterrenhemel, goed gevulde bar (champagne, fris, zoete versnaperingen en fruit) en cosy openhaarden op lcd schermpjes, kwam ik zeker niets tekort.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet RoermondHierboven zie je hoe het Designer Outlet Roermond eruit ziet! Je kunt wel zien dat het een verfraaid aangelegd winkeldorp is met -niet geheel onbelangrijk- een duidelijke shoppingroute. Mocht je nu toch verdwalen, dan vind je er genoeg plattegronden. Dus, no worries!

Los van het feit dat je helemaal los kunt gaan qua shoppen in meer dan 200 boetieks, ligt het winkeldorp ook op een ideale locatie dichtbij het centrum van Roermond. Dus mocht je na een paar uur het wel gezien hebben, dan kun je je shoppingroute gewoon vervolgen richting het centrum!

Designer Outlet RoermondNatuurlijk moest er ook gegeten worden en waar kun je dat beter doen dan in een heerlijk Italiaans restaurantje, genaamd: Café-Pizzeria Staccato. Mocht je toch liever voor iets simpelers willen gaan, dan is er ook McDonald’s, La Place en Bufkes (typisch Limburgs broodzaakje waar je de meest lekkere broodjes kunt kopen!)

Designer Outlet Roermond
De buit van een aantal losgeslagen redacteuren! Ik heb vooral mijn slag geslagen bij Filippa K (een zwarte, lange wollen maxirok en zwartleren handschoenen), Lee (een zilveren jeans met een subtiele glitter & een grijze jeans), Levi’s (een zwarte skinny jeans) en bij Wolford (lekker suf: een zwarte panty).

Los van alle heerlijke kortingen, biedt het Outlet Center ook actuele aanbiedingen! Dit zijn speciale week- en maandaanbiedingen die extra voordelig zijn. Mocht je dus een dagje shoppen in het Roermond Designer Outlet op de planning hebben staan, neem dan zeker eens een kijkje op de site (klik hier voor de actuele aanbiedingen) en wie weet is er dan wel iets super leuks in de aanbieding! Win-win situatie!

Designer Outlet Roermond

Na een heerlijke shopmiddag, nam ik weer -met een shoppingbag vol nieuwe aankopen- geheel in stijl plaats in de limo terug naar Amsterdam! Het Designer Outlet Roermond is toch wel echt the fashion place to be! Waarom? Nou, je kunt er:
– 7 dagen in de week terecht
– designer-items shoppen tegen kortingen van 30 tot 70 (!) procent
– gebruik maken van een personal shopper voor € 85 per uur (helaas wel prijzig, maar misschien wel leuk om op je wishlist te zetten)
En als kers op de taart kun je lid worden van de Privilege Club! Je maak dan kans op een shoppingvoucher van € 100,- en kunt genieten van de vele voordelen. Benieuwd? Klik dan hier.

Als laatste is de bereikbaarheid natuurlijk ook belangrijk! Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het Designer Outlet goed te bereiken. Met de trein ga je naar Roermond en vanaf daar is het makkelijk te lopen. Ga je toch liever met je mams/vriendin/nicht met de auto? Dan is het vrijwel meteen naast de snelweg. En parkeren is zeker ook geen probleem! Met ruim 2650 parkeerplaatsen pal voor de deur is het zeker stressvrij parkeren voor maar € 2,-. Dus inladen maar!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de site van Designer Outlet Roermond.

Tekst: Danique

Beeld: Danique, Flickriver & Linnerpark