Lifestyle

Horoscoop: februari 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand januari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Je bent deze maand erg bezig met jezelf, Ram. En dat is niet slecht bedoeld! Je denkt na over je toekomst en je dromen, wat wil je bereiken? Je stelt doelen voor jezelf. Deze maand ben je iets minder sociaal dan normaal, maar dat is ook logisch. Het vergt veel tijd en energie om te broeden op nieuwe plannen. Voel je er niet schuldig over, het is volkomen normaal om eens een break te nemen van alle sociale verplichtingen. Iedereen heeft zijn rust nodig. 

Schorpioen
Richt je deze maand op het in evenwicht brengen van je lichaam en geest. Je bent de afgelopen week best wel gestrest geweest en je lichaam en geest zijn een beetje uit balans. Grote kans dat het je lukt om die balans weer terug te vinden.  Het klinkt misschien gek, maar ga eens sporten! Door je lichaam in beweging te brengen, zal jouw geest juist ontspannen en hierdoor zal er nieuw evenwicht in je leven komen. Misschien denk je dat je geen tijd hebt om te sporten, maar denk aan Nike's slogan: Just do it! 

Tweelingen
Je hebt een drukke periode achter de rug. Deze maand ben je een beetje op. Maar ja, je weet stiekem ook wel dat je te veel hooi op je vork hebt genomen, daar moet je nu de consequenties van meemaken. Probeer het positief in te zien: sluit je lekker op met een berg dvd's en een pot hete thee… Zo erg is het toch niet? Maak je niet druk over wat andere mensen van je vinden, het doet er alleen toe wat jij vindt. 

Kreeft
Deze maand staat voor jou in het teken van vriendschap. In februari sta je stil bij de mensen om je heen: welke contacten doen ertoe en welke zijn eigenlijk niet goed voor je? Welke vriendin staat er meteen op de stoep als je ziek bent? Kijk wie er écht voor je is en wie alleen maar met je omgaan als het goed met je gaat. Zoals Marilyn Monroe zo mooi zei: ''If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.''

Leeuw
Je bent op zoek naar nieuwe uitdagingen, dit kan zowel op werk/studie als privé zijn. Eigenlijk houd je niet zo van veranderingen, maar je bent er nu echt aan toe. Onthoud: veranderingen zijn misschien wel eng, maar ze kunnen je ook heel veel leuks brengen. Je leert sowieso veel over jezelf. Wees dus niet bang en trek de stoute schoenen aan! Als er een maand is waarin je dat kan, dan is het februari wel. 

Weegschaal
Deze maand zal niet te veel problemen voor je opleveren. Op school gaat het voor de wind, je hebt het gezellig met je vriendinnen en in de liefde is het ook zeker niet saai. Alles verloopt naar wens. Als er kans voorbij komt, grijp die dan aan met beide handen. Count your blessings, Weegschaal. Neem alle mooie momenten goed in je op en geniet ervan! 

Stier 
Deze maand staat in het teken van je (school)carrière. Er zullen genoeg mogelijkheden voorbij komen. Misschien word je wel gevraagd voor de schoolkrant op school of geeft je baas je meer veranwoordelijkheden. Aarzel niet om het aan te grijpen! Vergeet echter niet om naar je gevoel te blijven luisteren. Als je er geen goed gevoel bij hebt, doe het dan niet. 

Maagd 
Je bent deze maand niet op je mondje gevallen. Niet dat je voorheen een grijze muis was, maar je hebt in februari meer de neiging om je mening te laten horen. Op andere mensen kom je zelfverzekerd en krachtig over, dat is een goede zaak. Let er echter op dat je niet je mening opdringt aan anderen, iedereen mag zijn eigen mening hebben. 

Vissen
Heb je vorige maand rustig aan gedaan, Vissen? Zo ja, dan kun je er deze maand weer tegenaan. Het liefst doe je de hele maand leuke dingen (wie niet?), maar deze maand staan er ook weer een paar verplichtingen op de planning. Met de nieuwe energie die je hebt opgedaan, kun je die verplichtingen rocken! Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je aan de slag gaat. Als je eenmaal bezig bent, dan valt het reuze mee. 

Waterman
Het is een paar graadjes kouder en jij kunt er wel van genieten. Tuurlijk, een zonnetje is ook niet verkeerd, maar wat is er nu gezelliger dan voor de open haard te zitten met een mok warme chocolademelk? Precies, niet veel. Spreek deze maand lekker veel af met vriendinnen en doe leuke, winterse dingen. Ga een keertje naar de schaatsbaan, bijvoorbeeld. Winter is fun! 

Steenbok
Let je een beetje op je financiën, Steenbok? Je bent al aardig los gegaan met de sale, maar die drang om te shoppen stopt maar niet. Het liefst ren je alle winkels in en koop je alles leeg. Pfff, je weet ook wel dat je dat beter niet kunt doen. Probeer om die drang te verschuiven naar iets anders. Ga eens naar de sportschool of trek je hardloopschoenen aan, daar mag je wel verslaafd aan raken toch? 

Boogschutter
Het is belangrijk om fysiek bezig te zijn. Anders zit je maar thuis en zul je je niet beter voelen. Met een beetje beweging zal je beter in je vel gaan zitten. Deze maand zul je door hebben dat beweging belangrijk is en zal het meer automatisch gaan. Sporten werkt namelijk verslavend. Op relatiegebied is er de afgelopen tijd wel het één en ander gebeurd, in februari zal het juist in rustiger vaarwater komen. 


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Laat je inspireren in Pinbook