Fashion

10x warme handen

Helaas, het is weer voorbij met het warme weer. Als je ‘s ochtends op de fiets zit, merk je dat het weer handschoenenweer is. Het is natuurlijk niks om de dag te beginnen met blauwe handjes! Maar we bekijken het altijd van de positieve kant: shopping time. Wij selecteerden de leukste handschoenen voor jou.

Heb jij ook koude oortjes? Lees dan even dit artikel.

hand
De panterprint is terug! En hoe leuk is de print op dit warme wantje? Te koop bij Wehkamp, € 19,95.

hand
Met deze handschoenen weet je zeker dat jouw handen warm blijven. Toepasselijk met het sneeuwvlokje. Te koop bij Wehkamp, € 13,95.

hand
Deze handschoenen zijn super schattig met het strikje en de kleur is ook nog eens lekker vrolijk voor in het koude weer. Te koop bij H&M, € 9,95.

hand
Deze kleur is helemaal in voor deze herfst en winter. Bovendien zijn de handschoenen van echt leer, dus ze gaan ook nog eens lang mee! Te koop bij H&M, € 24,95.

hand
Dit is veruit de schattigste handschoen die er te vinden is! Hij is ook nog eens super handig en warm. Te koop bij Asos, € 14,12.

hand
Deze handschoen is super leuk met het winterse printje. En een wantje is altijd warmer dan eentje met vingers, dus jij hoeft je geen zorgen te maken over koude handen. Te koop bij Asos, € 16,94.

hand
Dit handschoentjes is lekker kerstig en heeft een leuk strikje als detail. Te koop bij Asos, € 8,47.

hand
Studs, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Daarom zijn wij ook weg van deze handschoenen. Misschien even sparen, maar dan heb je ook wat. Te koop bij Mango, € 39,95.

hand
Een beetje bling bling kan nooit kwaad! Te koop bij Mango, € 19,95.

hand
Dit grijze handschoentje heeft een randje van nepbont. Lekker warm! Te koop bij Mango, €19,95.

Welk item ga jij scoren?

Door: Emma