Fashion

Shopping: November Essentials

De dagen worden korter, natter, kouder en…. Brrrrrrrrrr we blijven vaak maar gewoon lekker binnen. Nog even dan begint de feestmaand december alweer, maar het is nu eerst tijd voor november. Geen stress, die maand is zo erg nog niet. Dan regent het buiten, so what… de nieuwe CD van One Direction en de Friends DVDbox zorgen toch wel voor een goed humeur, deze en andere essentials voor de maand november delen we graag met je..

november essentials

De regen trotseren we in onze vrolijke regenlaarzen (6), te koop bij ASOS. Warmhoudmok (3) voor onze thee in onze hand, om ons op te warmen.. En als we dan luisteren naar de nieuwe CD "Take Me Home" van One Direction (8) die op 9 november uitkomt, kan de regen ons al helemaal niets meer maken.

Toch zitten we liever binnen en houden we een Friends marathons (7) met onszelf, vriendinnen of vriendje. Lekkere herfstthee (1) erbij, misschien een bak kruidnootjes en onze dag is compleet. Liefst slaan we ook nog een lekkere poncho (9) om ons heen als dekentje, heerlijk warm. Regen klettert op de ramen, maar wij zitten droog binnen. November is ook de maand die ons in een creatieve stemming brengt, het heeft wel wat.. toch? Die regen tegen het raam, de donkere lucht en wolken… Wij schrijven al onze ideeën op in onze roze Moleskine (5).

Natuurlijk wordt er ook gesport, want die kruidnootjes, daar willen we niet op bezuinigen. We dragen dan een heerlijke warme tight (10) met sneeuwvlokjes van Nike en een knalroze reflecterend jasje (2), ook van Nike. We moeten natuurlijk wel door het verkeer om ons heen goed gezien worden.

Omdat het steeds kouder wordt is het belangrijk om je huid goed te verzorgen met een vochtinbrengende dagcrème. Wij smeren het liefst de moisturizer van Moisture Surge Intense van Clinique (4).

Door Annemerel