Fashion

We love telefoonhoesjes!

Onze telefoons versieren we het liefste met de leukste hoesjes. Van schattige beertjes en konijntjes tot stoere neonkleuren met studs, onze telefoons zijn helemaal up-to-date van de laatste fashion. Ze maken een leuke outfit dan ook helemaal af.

Toch lopen we vaak rond met een kale mobiele telefoon en kijken we altijd jaloers naar meiden met de allerleukste telefoonhoesjes. ‘Waar heeft ze die toch vandaan?’ Snel gaan we op zoek naar het internet en kunnen we ze meestal toch niet vinden. Nou, dan maar niet!

In de winkels is het ook altijd lastig, waar haal je toch een leuk hoesje dat niet teveel geld kost? Je vindt ze wel, maar soms kunnen ze toch erg prijzig zijn. Gelukkig kun je een aantal leuke hoesjes ook makkelijk zelf maken. Kijk hier voor een leuk en kleurig tribal print hoesje & hier voor een drukkere en super cute hoesje in Japanse stijl.

tribal tribal

japanase stijl

Voor de meiden die toch niet zo handig zijn is er geen nood. Het internet staat namelijk vol leuke telefoonhoesjes! Even goed zoeken en dan heb je voor een leuk prijsje een super cute en origineel hoesje.

Weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven je alvast de leukste inspiratie…

rabbit
Wat dacht je van dit fluffy rabbit hoesje voor je iPhone? Door het pluizige staartje blijft het ook nog recht op staan. How cute! Dit item is te koop voor € 12,95.

galaxys
Liever een lieflijk beertje? Dit leuke hoesje voor je Samsung Galaxy S2 van Rilakkuma is super cute en een heel leuk kerstcadeautje om te geven en te krijgen! Dit item is te koop voor € 16,95.

phonegeek.jpg phonegeek.jpg
Heb jij last van stof in headphone plug? Dat los je op met dit schattige beertje! Lief he? Dit item is te koop voor € 7,95.

phonegeek.jpg konijn
Met dit item heb je nooit meer een lege batterij. Deze external batterij van Mashimaro kun je gebruiken voor bijna iedere telefoon! Zo kun jij blijven appen op school of in de bus. Te koop voor € 39,95.

Deze telefoonhoesjes en gadgets zijn allemaal te koop bij PhoneGeek, een online webshop voor telefoon accessoires. Hoesjes in allerlei kleurtjes, vormen en uitvoeringen, dus voor ieder wat wils. Je vindt hier altijd wel iets om jouw telefoon helemaal af te maken. Ook leuk nu de feestdagen er weer aankomen! Dit zijn leuke cadeautjes om te krijgen, maar ook om te geven!

Hier nog wat leuke hoesjes…

hoesje

hoesje

hoesje

Speciaal voor alle Girlscene lezeressen hebben wij geregeld dat jij 20 procent korting krijgt! Ideaal dus! Zo is jouw konijnen telefoonhoesje nog maar 10 euro. Wil jij graag een leuk hoesje aanschaffen? Met kortingscode ‘GS2012‘ krijg jij een veel leuker prijsje.

Ga jij ook een leuk telefoonhoesje aanschaffen?

Door: Jitske

Must reads 👀