Fashion

Shop sokken voor de feestdagen!

Sokken zijn één van de meest gegeven cadeautjes in Nederland tijdens Sinterklaas en Kerst. Saai, zou je misschien zeggen? Niet als je voor Happy Socks gaat! Deze sokken zijn anders dan ander sokken en bovendien een stuk nuttiger dan andere cadeautjes!

Happy Socks maakt –zoals de naam al zegt- vrolijke sokken, bijvoorbeeld met dierenprintjes:

sok

Maar er zijn ook veel andere sokken in de collectie: met streepjes, stippen, gekleurde 2-packs, met streepjes én stippen etc. Een paar voorbeelden:

sok

Normaal kost een paar Happy Socks € 7,95, maar je krijgt nu t/m 5 december op Sokken.nl met de kortingscode Girlscene 10% korting op alle sokken. Zo heb je een leuk cadeautje voor de feestdagen.. of je houdt ze natuurlijk gewoon lekker zelf!

Vier je Sinterklaas of Kerst en weet je niet wat je voor je vriend, broer of vader moet kopen? Kijk dan ook even naar de mooie cadeauboxen met Tommy Hilfiger sokken! Zo worden sokken opeens toch een leuk cadeautje.

sok

Korting voor Girlscene lezers!
Vanaf nu tot en met 5 december krijg je via Girlscene 10% korting op alle sokken bij de webshop Sokken.nl. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode Girlscene.

We zijn benieuwd.. Welke Happy Socks zijn jouw favoriet?

Door de redactie