Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #52

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
De laatste week van het jaar is alweer aangebroken! Wauw, wat hebben we veel bereikt en wat hebben we veel leuke dingen gedaan. We trapten de maandag af met een shocking nieuwtje over Miley Cyrus. Zij heeft weer de aandacht getrokken, omdat ze masturberend in een preview van een videoclip te zien was. Oh, Miley! Artikel gemist? Lees het hier terug. 

Het was bijna Kerstmis en dat vierden we ook met de Girlscene-redactie. Het begon met cadeaupakketjes van Danique. Annemerel, Emma en Renée waren blij verrast, dat hadden ze niet verwacht! Iedereen kreeg weer andere cadeautjes, presentjes op maat dus! Zo kreeg Paris-lover Annemerel onder andere een boek over streetstyle in Parijs, Emma is dol op parfum en kreeg onder andere Daisy van Marc Jacobs en beauty-addict Renée kreeg een onder andere een nagelsetje. Danique had uiteraard ook een kerstpakketje verdient, dus ze werd mee uit lunchen genomen en kreeg Rosebud lippenbalsem. We hebben heerlijk geluncht bij de Bagels & Beans (en stonken de hele dag naar tuna melt, maar dat namen we voor lief). Daarnaast stroomden er langzaam kerstkaartjes binnen, onze lieve moderators hebben er ook eentje gestuurd!

Ook hadden we nog een mijlpaal bereikt: we hebben 25.000 likers op Facebook gekregen! Yaaaaay! Een super goed begin van de week :-). 


Emma's prachtig ingepakte kerstpakketje van Danique.


Ennnnn Renée's kerstpakketje!


Annemerel's cadeautjes, inclusief kaartje met een lief berichtje erop. 


Danique ging ook niet met lege handen naar huis. 


Ze kreeg een lunch en Rosebud lipbalm (op het kaartje zie je onze bijnamen hihi).


We hebben heerlijk geluncht bij Bagels & Beans.


De kerstkaartjes stroomden langzaam binnen!


Een suuuuuuper lief kaartje van onze moderators, thanks lovely ladies!


Hoeraaaa, 25.000 likers op onze Facebookpagina. 

Dinsdag
Het is bijnaaaaa Kerstmis! Op de redactie kwamen we allemaal aan in mooie outfits, omdat de meesten meteen vanuit werk doorgingen naar het eerste kerstdiner. Dat kwam goed uit, want we zijn bezig met een nieuwe rubriek (to be continued) en hiervoor konden Danique en Emma mooi op de foto. Het maken van foto's gaat overigens niet altijd vlekkeloos, er zitten altijd de nodige uhhhh.. bloopers tussen ;-). Bijvoorbeeld als we een foto proberen te maken en collega Claartje loopt ineens door het beeld. Ach, het leveren leuke kiekjes op!

Om te vieren dat het bijna Kerstmis is, hebben we met alle redacties een mini kerst lunch gehad. Het was een mini lunch omdat het ten eerste niet heel uitgebreid was (het bestond uit kerststol en hot dogs, wat overigens beter smaakte dan het nu klinkt) en ten tweede duurde het niet heel lang. Het was wel super gezellig om eens met z'n allen om de tafel te zitten! Wat ons betreft is het wel voor herhaling vatbaar.

Ook kregen we bericht van CoolCat, ze hebben namelijk een gigantisch bedrag opgehaald met de verkoop van de 'No Shit' beanie voor Serious Request. Girlscene deed ook mee met deze toffe actie. Heb je het artikel gemist. Lees hem dan hier terug. 

We hebben de dag iets vroeger dan normaal beëindigd, iedereen had tenslotte een drukke avond op het programma staan! 


Blooperrrrr tijdens het maken van een outfitfoto. 


Een gezellige mini kerstlunch met alle redacties!


De kerststol is uiteraard helemaal opgegaan. 


Wow, er is een gigantisch bedrag opgehaald met de verkoop van de 'No Shit' beanie! 

Woensdag
We hadden allemaal een dagje vrij! Niet dat we een dagje niks hebben gedaan, de kerstvoorbereidingen vergden veel tijd. Zo was Danique in het zuiden om van een uitgebreid diner te genieten, speelde Annemerel voor keukenprinses omdat ze een diner bij haar thuis organiseerde, at Emma met haar familie heel veel sushi en genoot Renée van een diner met haar moeder, zussen en aanhang. 


Kerst is niks zonder een fab outfit en picture perfect hair. 


Annemerel speelde deze kerst voor keukenprinses. Staat haar goed, vinden jullie ook niet?! 😉 


Heel veel (271 stuks, om precies te zijn) sushi voor Emma en haar familie. Yummyyyyy!

Donderdag
Op Tweede Kerstdag was alleen Emma aan het werk. Tja, ze is freelancer dus ze moet gewoon haar uren maken. Ze had natuurlijk ook een dag in het weekend of de week daarna een dag extra kunnen werken, maar eigenlijk vond ze het niet zo erg om op deze feestdag artikelen te tikken. Emma bleef lekker thuis en kon met muziek, een deken en heel veel thee aan de slag. Zonder enige afleiding! Dat werkt lekker snel. 

Donderdagmiddag was het tijd voor wat jeugdsentiment op de site; we hebben namelijk de meest memorabele Mean Girls momenten op een rijtje gezet. En ja, echt álles komt voorbij, van 'You can't sit with us' tot 'On Wednesdays, we wear pink'. Artikel gemist? Lees 'm hier terug. 


Werken vanuit huis is echt zo slecht nog niet…


… Als je maar genoeg thee én een kattenmok hebt! 

Vrijdag
Op deze Derde Kerstdag (zoals sommige mensen het ook wel noemen) was het volle bak op het kantoor… NOT! Emma en Renée waren maar liefst met twee (!!!) anderen op de Keizersgracht. De rest had een dagje vrijgenomen. Behalve Annemerel dan, zij werkte vanuit huis. Omdat iedereen op de redactie zich best wel zielig voelde, besloten we om iets heel stouts te doen… We gingen lunchen bij de MacDonalds. Ohhhh zo lekker, maar zo slecht! Maar toch, we hadden het verdiend. 

Omdat we in een goede bui zijn willen we graag iets weggeven! Maandelijks wordt de Beautybox bij ons bezorgd, maar deze maand kun JIJ hem winnen! Wat je daarvoor moet doen? Stuur ideeën voor artikelen naar danique@girlscene.nl. De ideeën moeten geschikt zijn voor na 1 januari, dus geen party outfits voor NYE of een lijstje met goede voornemens. Wie weet vind jij hem dan wel in jouw brievenbus. 

  
Zoooooo lekker, maar zo slecht!


Romantic lunch met Tess van Fashionscene en Claartje van Vrouwen.nl


Deze Beautybox kan van jou zijn! Lees in de tekst van 'vrijdag' hoe je hem kan winnen.

Wat heb jij deze week gedaan?
Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée