Lifestyle

Horoscoop: januari 2014

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand januari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Na een heerlijke decembermaand ben je nu helemaal optimistisch. Je begint het nieuwe jaar vol goede moed. Good for you, Ram! Het is altijd goed om een positieve instelling te hebben, zo zullen er ook positieve dingen op je af komen. De eerste weken van januari zullen niet helemaal van een leien dakje gaan, maar dankzij je optimisme laat jij je niet uit het veld slaan. Als je stevig in je schoenen staat, dan zullen de laatste weken van januari een succes worden. 

Schorpioen
Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo ga jij 2014 in. Je ziet het nieuwe jaar echt als een schone lei, waarin alles kan gebeuren. Dat heb je goed gedacht! Deze maand staan er een paar verrassingen voor de deur die wat veranderingen in je leven zullen brengen. En daar ben jij wel aan toe. Probeer er niet te veel over na te denken, go with the flow. Het zal helemaal goedkomen!

Tweelingen
In het jaar 2013 heb je veel dingen bereikt waar je trots op bent. Je bent bang dat je in het nieuwe jaar niet weer zoveel kan bereiken als in afgelopen jaar. Dat maakt je best bang, want je wil niemand teleurstellen. Kop op, Tweelingen. Met zo'n instelling kom je er nooit. Wees niet bang voor 2014, met een beetje vertrouwen wordt dit jaar nóg beter dan vorig jaar. En ja, dat kan. 

Kreeft
Zo gestrest als je in december was, zo zen ben je nu. In tegenstelling tot vorige maand maak je je nu nergens druk om. Je hebt genoten van alle feestdagen en het lijkt wel alsof je daardoor bent opgeladen. Yay, eindelijk! Pas op dat je relaxte gevoel niet overslaat in luiheid, je hebt namelijk nog wel een paar dingen die je deze maand moet afhandelen. 

Leeuw
Het nieuwe jaar begin jij full of love. Je hebt een fantastische Oud & Nieuw gehad met allemaal mensen waarvan je houdt. Doordat je de liefde voelt, sta je ook open voor andere mensen. Grote kans dat je deze maand een betere band krijgt met iemand waarvan je het niet had verwacht. Houd deze liefdevolle instelling vast, Leeuw! Er zullen mooie dingen uit opbloeien. 

Weegschaal
Een nieuw jaar maakt jou altijd een beetje onzeker. Wat zou 2014 je brengen? Zal je wel goede keuzes maken dit jaar? Dit soort vragen spoken door je hoofd en je bent maar aan het malen. Op zich logisch, want een nieuw jaar is ook best beangstigend. Toch kun je de gedachten en angsten beter loslaten en je focussen op de positieve dingen. Vorig jaar is het toch ook allemaal goedgekomen?! 

Stier
De donkere dagen zorgen ervoor dat je je een beetje down voelt. De kou is niet helemaal aan jou besteed en het liefst kom jij de deur niet uit. Wat jij deze maand moet onthouden is dat de winter ook leuk kan zijn! Wat dacht je van sneeuwballen gooien, lekker in je bed series kijken met een kop thee, spelletjes spelen met de kaarsjes aan?! Precies, het valt heus wel mee. 

Maagd
Het wordt een horrorwinter, zeggen ze. Dat vind jij niet zo erg! Oké, het woord 'horror' klinkt niet heel positief, maar je bent wel dol op de sneeuw. Jij geniet wel van winter wonderland, sneeuwballen gooien en schaatsen. En natuurlijk al die koppen warme chocolademelk met slagroom. In januari ben jij niet te stoppen! Heel goed, probeer jouw goede humeur op andere mensen over te brengen. 

Vissen
In de vakantie heb jij flink gefeest, Vissen! Goed dat je hebt genoten, maar nu ben je helemaal uitgeput. Maar omdat je feesten zo leuk vindt, ben je niet van plan om een feestje over te slaan. Dat kan je beter wel doen, Vissen. Straks begint het 'echte' leven weer en dan kan je alle energie wel gebruiken. Wees verstandig en pak je rust. 

Waterman
De dure decembermaand is voorbij! Nu kun je eindelijk weer je lege spaarvarkentje vullen. Je begint het nieuwe jaar vol optimisme, je bent ervan overtuigd dat je bankrekening weer in de groene cijfers staat aan het einde van de maand. That's the spirit! Je bent bereid om te werken voor wat je wil bereiken. Het zal je ook lukken! 

Steenbok
Je voelt je top in januari, Steenbok! Je bent helemaal in balans en dat trekt andere mensen op een positieve manier aan. De maand januari zit vol met nieuwe kansen. Grijp deze met beide handen aan! Omdat je je zo goed voelt, zal je dat ook doen. Geniet van deze maand Steenbok, er zullen mooie dingen gebeuren. 

Boogschutter
De vakantie is bijna voorbij en dat vind jij heel jammer. Je had nog wel een extra maandje kunnen gebruiken. De feestdagen hebben zijn tol geëist, je bent helemaal kapot. Je vindt het jammer dat je niet meer zoveel energie overhebt voor nieuwjaarsfeestjes. Wees niet zo streng voor jezelf, Boogschutter. Het is heus niet erg om een keer een feestje over te slaan. Uiteindelijk zal je blij zijn dat je de rust hebt gepakt, zodat je meer energie hebt voor dingen die er echt toe doen. 

Wat is jouw sterrenbeeld?