Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #51

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met video's en foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Zucht, steun, kreun… Het begin van de en na laatste week van het jaar ging niet even makkelijk en soepel zoals we gewend zijn. Toch zaten zowel Danique, Annemerel en Renée netjes om 9 uur achter de computer. Klaar – nou ja, klaar… – voor een nieuwe werkweek. Lichtjes van de kerstboom aan, laptop open en vervolgens het internet afspeuren voor leuk of opvallend nieuws. Annemerel vond na wat speurwerk nieuws over Kendall Jenner en Harry Styles. Zal het toch waar zijn…?! Op de redactie zijn we het er unaniem mee eens dat het dikke mik is tussen de twee lovebirds. We wachten vol spanning af tot het liefdesnieuws bevestigd wordt door (één van) de twee.

Leuk feitje van de week: Annemerel schreef het 12345e artikel! Whooptiedoo! Het gaat top met de statistieken van Girlscene en dit opmerklijke getal was het delen waard. 😉 Het artikel met dit magische getal is een Love the Look die je in het nieuwe jaar tegenkomt. Nog even geduld dus.

Oh, en Renée neemt roze erg serieus sinds ze voor Girlscene schrijft, as you do. Dat betekent all pink everything dus, want sinds vandaag eet ze alleen met Girlscene roze bestek. Wie wordt daar niet vrolijk van?! Wij in ieder geval wel en Danique kon het niet laten om haar rijstwafel met pindakaas in stijl – lees: met roze mes – te smeren. 

Na een rijstwafel met pindakaas en een heerlijke couscous salade pakte Danique haar tas om samen met Fashionscene collega Tess naar PR bureau Coty te gaan. Zij vertegenwoordigen onder andere Rimmel, een van onze favoriete drogisterijmerken en Philosophy, het favoriete skincare merk van Renée. Danique zag als een van de eersten nieuwe producten die uitkomen volgend jaar en besprak samenwerkingen voor de toekomst… Spannend! Deze foto's mogen we in ieder geval al delen met je.


Artikel 12345 is geschreven. And we are still counting…


Eten in (Girlscene) stijl


Op bezoek bij Coty!


Hoe cute is Coty's kerstboom met pakjes eronder?


Aan Philosophy cupcakes geen gebrek 😉


Klinkt Apple Pie en Fluffy Cupcake niet als een heerlijke douchegel?


Hmmm!

Dinsdag
Dinsdag galmden er allemaal aaaahwww's over de redactie. Danique is namelijk van plan om een baby katje in huis te nemen en ze heeft een heeeeel lief katje gevonden. Vandaag gaat Danique hem (ja, het is een baldadige kater) pas bekijken, maar we konden op deze dag al bijna over niets anders praten. Hoe gaat hij heten? Wat voor speeltjes moet hij hebben? En hoe zit het met voer? Tja we kunnen er niets aan doen, op de redactie zijn we allemaal VERLIEFD! 

Renée heeft alle kattenpraat moeten missen, want zij was in Eindhoven te vinden voor een shopsessie met de lucky Primark winnares. Zij had €250 shoptegoed gewonnen, dat is pas écht shop till you drop! Natuurlijk moesten er shop buddies mee om haar te vergezellen, er moesten heel veel items en kleding beoordeeld worden. Uiteindelijk kwamen ze met meerdere tassen aan bij de kassa. Wil je weten hoe de winnares haar Primark-tegoed heeft besteed? Lees dan het report


Het katje dat Danique gaat bekijken, wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden!! 


De Primark winnares met haar shop buddies.

Woensdag
Het was volle dag vandaag! Alle Girlscene meisjes waren woensdag op kantoor. Het was ook een spannende dag, want de nieuwe Girlscene feature 'Pinbook' ging online. Toen om 11.00u het moment eindelijk daar was zaten we alle vier ready om kleine foutjes uit het systeem te halen. Een uur lang hebben we met zijn vieren de applicatie uitgeprobeerd en overal waar we tegenaan liepen we schreven we op, zodat we dat weer terug konden koppelen met de techniek, die vervolgens weer snel aan de slag ging om de 'kinderziektes' eruit te krijgen.

Woensdag maakten we ook een foto die bij ons kerstartikel dat op eerste kerstdag online komt gemaakt. Hup, snel naar buiten en met kerstboom en slingers op de foto. Wonder boven wonder was het klusje binnen vijf foto's geklaard (normaal is er altijd wel iemand die zeurt over het feit dat 'ie niet goed op de foto staat).

De kerstfoto was niet de enige foto die vandaag geschoten werd. Renée zette Emma op de foto die de Mason Pearson borstel testte en ging ook weer de straat op om streetstyle foto's te maken.

Verder kregen we een super leuk pakketje… Wat zou daar toch in zitten? Het bleek het Stijliconen Spel te zijn, een perfect spelletje om met je vriendinnen te spelen. Binnenkort kun je meer over dit spel lezen, stay tuned!

Annemerel maakte vandaag onder andere de Girlscene 2013 Playlist met daarin de 10 nummers waarop jullie het meest gestemd hebben. Annemerel heeft alle nummers op een rijtje gezet en is al jullie reacties gaan turven, sorry dames, we houden de resultaten nog even geheim (vandaar de prachtige zwarte vlek op de foto).

Nog maar een weekje tot het Kerstmis is! Wooohooooo!


Alvast Merry Christmas!


Aan de slag met de Mason Pearson brush, binnenkort kun je een review verwachten. 


Het super leuke pakketje van het Stijliconen spel. Het spel ligt nu in de winkels!


De Girlscene Playlist 2013 is top secret. Voor nu dan. 

Donderdag
Heb jij al gehoord van een 'lelfie'? 'Selfie' is dan wel uitgeroepen tot woord van het jaar, maar 'lelfie' is nu helemaal hip. Lel-wattes?! Het is een nieuwe Instagramtrend waarbij mensen hun benen fotograferen. Wij hebben de 'lelfie' onder de loep genomen en hebben de verschillende soorten 'lelfies' in dit artikel op een rijtje gezet. 

Renée zat op de redactie met va-va-voom haar. Wauw! Danique en Emma waren wel een beetje jaloers. Het kwam wel goed uit dat Renée een good hair day had, we gingen namelijk op de foto met de 'No Shit' beanie van CoolCat. Als je de beanie van €12,95 koopt, dan gaat er €1 naar Serious Request. Dat goede doel steunen we natuurlijk!

Renée ging daarna aan de slag met de glitterlakjes van Essie, perfect voor de feestjes! Ook hebben we voor het eerst (primeur!) een gifje gemaakt als thumbje, wij zijn wel benieuwd wat jullie daarvan vinden? Lees hier Girlscene's oordeel en bekijk ook het gifje. 


Renée met haar va-va-voom haar + 'No Shit' beanie van CoolCat. 


Een van de glitterlakjes van Essie. 

Vrijdag
Terwijl sommige mensen al vakantie hadden (Emma kreeg een berichtje met 'Ik zit nu in het vliegtuig', grrr), werkten wij op de redactie hard door. Renée ging de straat op om streetstyle te fotograferen, Danique was druk met mailtjes & telefoontjes beantwoorden en Emma tikte onder andere het nieuwtje over de videoclips van Beyoncé

Ondertussen zagen we dat we bijna 25.000 likes op Facebook hebben. Wow, wat veel! Like jij ons al op Facebook? Zo niet, dan kun je dat hier doen. En als je dat al wel doet: SUPER THANKS! Na een klein vreugdedansje gedaan te hebben, moesten we weer verder met werken. Zelfs lunchen doen we achter de computer! We vinden het gek dat we nog geen vierkante ogen hebben ;-). Op de tweede foto hieronder is te zien dat Danique een salade met pita broodje eet, mmmm…


Bijnaaaaa 25.000 likes!! 


Zo doen we dat: lunchen achter de computer.

Wat heb jij deze week gedaan?
Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée