Lifestyle

Show je kamer: Marije

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de (altijd veranderende) kamer van Girlscene lezeres Marije! 


Mijn naam is Marije, ik ben 18 jaar en woon bij mijn ouders. Drie jaar geleden ben ik van een kleinere kamer in ons huis naar deze kamer gegaan. We waren nog druk bezig met het veranderen en verven van mijn kamer, toen ik op mijn zestiende verjaardag thuiskwam en ineens dit bed en de ladekast in mijn kamer stonden. Wat een onwijs lief cadeau van mijn ouders! De kussentjes op mijn bed heb ik zelf bekleed. Behalve de grote meubelen zoals mijn bed, kast, ladekast en bankje, koop ik alle spullen voor mijn kamer zelf. 

Ik ben altijd bezig met het veranderen en het gezelliger maken van mijn kamer. Ik heb bewust voor lichte kleuren op de muren gekozen zodat ik altijd nog de stijl van mijn kamer kan veranderen. De meeste meubelen komen van IKEA en het bankje heb ik samen met mijn vader gemaakt. Hij is heel handig, want ook mijn mooie kast heeft hij zelf gemaakt!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Marije?