Lifestyle

Show je kamer: Lisanne

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van PABO student Lisanne. 

Mijn naam is Lisanne. Ik ben 19 jaar en woon nog bij mijn ouders. Op dit moment volg ik de HBO opleiding PABO. Hiervoor heb ik op MBO niveau Fashion & Management gestudeerd. Ik slaap thuis op zolder en heb niet een heel grote kamer. Daarom probeer ik het knus en gezellig te maken. Mijn salontafel van de IKEA heb ik al een tijdje maar ben er nog steeds erg blij mee. En aangezien mijn ouders een nieuwe tv hebben gekocht mocht ik de oude hebben (lucky me!). Ook wilde ik al een tijdje een tweepersoonsbed. Daarom ben ik extra blij dat ik dit bed nu ook op mijn kamer heb staan. Verder ben ik erg tevreden met mijn 'mini-inloopkast'. Ik hoop dat ik anderen weer nieuwe inspiratie kan geven! 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Lisanne?

Pin je favoriete kamer accessoires in Pinbook