Lifestyle

Horoscoop: december 2013

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand december jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Kerst is een romantische maand en daar zal jij gelukkig veel van merken. Heb je een leuk vriendje? Hij lijkt met de dag leuker en leuker te worden! Single? Mensen zijn extra vrolijk met de feestdagen, dat zou je weleens kunnen helpen bij het vinden van een lover. Ga eropuit en flirt erop los! Ook thuis bij je familie is het super gezellig. Ja, jij hebt het vrolijke feestgevoel helemaal te pakken. 

Schorpioen
Poeh, jij bent wel toe aan vakantie! Vorige maand was je nog heel gemotiveerd, deze maand ben je er helemaal moe van. Dat komt goed uit, want je hebt de kerstvakantie in het vooruitzicht. Lekker een paar dagen he-le-maal niks doen, dat heb je wel nodig. Zorg dat je je rust pakt, Schorpioen. Zo kun je het nieuwe jaar weer beginnen met dat gemotiveerde gevoel.

Tweelingen
Je beëindigt 2013 met een fijn gevoel, Tweelingen. Deze laatste maand kijk je steeds terug op de dingen die je in dit jaar allemaal hebt bereikt. Het is belangrijk om er even bij stil te staan wat er allemaal in jaar is gebeurd. Natuurlijk zijn er ook dingen anders gelopen dan je had verwacht, maar je ziet nu in dat je er sterker uit bent gekomen. Houd dat gevoel vast! 

Kreeft
December zou juist een relaxte maand moeten zijn, maar jij hebt het drukker dan ever! Je berg huiswerk lijkt maar niet te verdwijnen, iedereen lijkt opeens jarig te zijn en dan heb je ook nog suprises & cadeautjes waar je je druk over moet maken. Pfoe, het valt ook allemaal niet mee! Ons advies? Haal even diep adem en ga ervoor! Houd nog even vol Kreeft, de vakantie is in zicht. 

Leeuw
De kerstdagen zijn voor veel mensen romantisch, maar dat geldt niet voor jou. Op liefdesgebied gaat het allemaal niet zo lekker en dat maakt je zenuwachtig. Misschien had je iets te hoge verwachtingen, waardoor het nu een beetje tegenvalt. Geen zorgen, Leeuw, niet alles kan perfect zijn. Op het gebied van vriendschap gaat het daarentegen wel goed, je zal deze maand positief verrast worden door een goede vriend(in). 

Weegschaal
Er breekt een goede periode aan om je doelen te bereiken. Al een tijdje ben je met een idee aan het spelen, nu is het moment om er iets mee te doen. Wees niet onzeker, je hebt alle kwaliteiten om er een succes van te maken. We hebben nooit gezegd dat het makkelijk is om doelen te bereiken, maar houd goed in je achterhoofd waar je het voor doet. 

Stier
Wow, wat heb jij dit jaar veel bereikt! Helaas moet dit gezegd worden, want zelf heb je het niet zo in de gaten. December is de maand om terug te blikken op al je prestaties. Denk terug aan alle leuke dingen van het afgelopen jaar en schrijf ze op in een boekje. Zo zal je met een plezierig gevoel op 2013 terugkijken en het nieuwe jaar vol goede moed beginnen. Let wel een beetje op je uitgaven, je hebt de neiging om geld over de balk te smijten. 

Maagd
December is wordt niet voor niks de dure maand genoemd. Kerst, Sinterklaas… Voor deze gelegenheden moet je allemaal cadeautjes kopen. Je baalt er een beetje van dat je portemonnee zoveel schade moet lijden door alle cadeautjes. Probeer de pijn te verzachten door je in te beelden hoe blij de mensen zullen zijn met jouw zorgvuldig uitgekozen cadeautjes. Dan valt het wel mee, toch? 

Vissen
December is een perfecte maand om al je sociale contacten aan te halen. De afgelopen tijd heb je het gevoel dat je je vrienden een beetje hebt verwaarloosd, dit is een goed moment om het weer goed te maken. Bel je vriendinnen op en plan een leuk dagje uit. 

Waterman
Deze maand voel jij je helemaal in balans, Waterman. Mensen kunnen dit ook aan je merken en komen naar je toe om hun hart te luchten en om advies te vragen. Wat leuk dat er zoveel mensen zijn die jou vertrouwen! Geniet deze maand al het gezelschap die je om je heen hebt, Waterman. 

Steenbok
Deze maand staat voor jou in het teken van: feest! Je gaat elk feestje af en je zal in december niet vaak op tijd in je bed liggen. Op zich prima, Steenbok, december is tenslotte een feestmaand. Maar je hebt de neiging om andere dingen te laten sloffen. Je moet ook nog aan je cijfers denken, remember? Misschien is het verstandig om eens een feestje af te zeggen. Feesten mag best, maar wel met mate. 

Boogschutter
Jij hebt veel verwachtingen van december, Boogschutter. Je verwacht dat het super gezellig wordt, dat je alle cadeautjes krijgt die je wilde hebben… Ho stop! Niet te veel dromen. Het risico van hoge verwachtingen is namelijk dat het tegenvalt. Dromen mag best, maar pas op dat je geen onrealistische dingen verwacht. Als je dit onthoud, dan wordt december een prima maand. 

Wat is jouw sterrenbeeld?