Fashion

Primark eindelijk in Nederland

Meiden die graag gaan shoppen in wereldstad Londen kennen deze winkel misschien al wel. Op Marble Arch kom je namelijk heel veel mensen tegen met tassen waarop in grote letters Primark staat. De winkel die alles doet wat H&M al jaren belooft: namelijk de laatste mode voor prijzen waar de Zeeman niet tegenop kan. Dé plek voor fashionista’s om hun hart op te halen!

De openingsdag van het eerste filiaal in Rotterdam was een drukte van jewelste. Een massa mensen stond al voor openingstijd te wachten tot ze konden beginnen met hun zoektocht naar fantastische kleding voor een prikkie. De meeste mensen kwamen opgetogen weer neer buiten.

Deze Ierse keten heeft na de verovering van Groot-Brittannië het nu ook voorzien op het vaste land van Europa. Nadat de winkels in Spanje met succes de concurrentie van Zara en H&M aankonden heeft Primark besloten dat ook Nederland op hun lijst mag komen staan. Als de winkel in Rotterdam een bloeiende start maakt is het goed mogelijk dat ook andere steden mogen genieten van een eigen Primark!

Tot die tijd moeten we onze ouders overtuigen dat Rotterdam de stad is om te winkelen of zelf de trein pakken! Ik weet zeker dat in elk geval geregeld zal gaan doen…

Je vindt Primark aan het Poolsterplein (Rotterdam Alexandrium)

door Ester Hueting