Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #47

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's.

Maandag
We begonnen de maandag voor de verandering met z'n allen: Danique, Annemerel, Emma en Renée waren allemaal aanwezig. Gezellig! Maar wat was het koud… Op de redactie verscheen iedereen met dikke truien en warme vesten. Danique & Emma hadden het wintergevoel te pakken en aten erwtensoep als lunch. Verder vroren onze handen er nog net niet af tijdens het typen ;-). 

In het weekend testte Danique de nieuwe limited edition cupjes Cioccorosso van Nespresso uit. De cupjes zijn speciaal voor de feestdagen uitgebracht, omdat je er de lekkerste recepten mee kunt maken. De koffie is bijvoorbeeld heeeerlijk met pure chocolade en fris rood fruit. Danique kan het zeggen: de koffie was inderdaad verrukkelijk. 

Aan het einde van de middag ging Danique samen met Annemerel naar een event van Smashbox, een nieuwe make-upmerk in Nederland. Dat moesten we natuurlijk even checken! Tijdens het event konden ze alles horen over de producten en natuurlijk werd er het één en ander getest. De producten van Smashbox zijn verkrijgbaar via Douglas en via de webshop van Douglas. 


Nespresso… what else? 😉 


Wij zijn in ieder geval enthousiast over het merk Smashbox! 


Smashbox is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas.

Dinsdag
Renée begon haar dag al super vroeg, zij toog namelijk naar Brabant om daar de opening van de nieuwe Primark in Eindhoven bij te wonen. Klinkt leuk? Was het ook! Maar dat is dus ook gewoon werken. Tijdens de opening maakte Renée super veel foto's die ze ondertussen snel naar Annemerel die op de redactie zat mailde. Annemerel knalde ze gelijk in een Primark artikel en om 10.00u (een uur voor de officiële) opening stond het artikel online. TEAMWORK! Yeah.

Annemerel & Danique waren dinsdag de enige op kantoor. Danique kreeg 's ochtends een heel leuk berichtje van haar vriend, haar schoenen van Boohoo.com waren thuis bezorgd. Ze kon niet wachten om ze in het écht te zien.

Lunchen deed Danique heel gezond met twee speltboterhammen met hüttenkase, rucola en hummus. Healttttthy. We zullen maar niet zeggen hoeveel chocola ze daarna gegeten heeft (maar het was wel extra puur). Annemerel at een heerlijk linzensoepje met kokosmelk, hmmmmm. Het was zo lekker dat ze spontaan vergat er een foto van te maken. Oeps.


Renée reisde helemaal af naar Eindhoven voor de opening in Primark. We love Primark! 


Er waren ook lekkere dingen te smikkelen.


Danique's nieuwe aankoop van Boohoo.com, love it? 


Naast lekkere snacks wordt er ook weleens gezond gegeten ;-). 

Woensdag
De derde dag van de werkweek begon heeeeeeeeel fijn, want we kwamen tot de ontdekking dat Girlscene bijna 1,6 miljoen unieke bezoekers per maand heeft!!! Hard work pays off, maar zonder jullie kunnen wij het natuurlijk niet. Daarom willen we jullie enorm bedanken. Liefde voor jullie! Natuurlijk moest dit heugelijke nieuws gevierd worden met heerlijke cupcakes die Danique meenam. De eerste snack was al binnen ;-). 

Ook hebben we een paar bezoekers héél erg blij gemaakt, drie meiden hebben de HP Chromebook gewonnen. De eerste winnares was Elke met een blog, de tweede winnares was Vera met een Instagram filmpje en de derde winnares was Demi met een blog. Gefeliciteerd, girls! 

Houden jullie ook zo van onesies? Niet alleen wij zijn er dol op, celebrities kunnen er ook niet genoeg hebben. Daarom waren we super blij met het pakketje van Hunkemöller, de schattige onesie met streepjes gaat sowieso veel gebruikt worden in de winter! Aan het einde van de dag werden Danique, Emma en Renée nog even op de foto gezet, met een pleister op ons hoofd. Waarom? Om te laten zien dat we het Emma Kinderziekenhuis steunen. Veel beroemde mensen (Doutzen bijvoorbeeld) werden deze week gekiekt met de pleister op. De pleisters zijn te koop bij o.a. Albert Heijn voor €3,49 en €2,00 gaat hiervan rechtstreeks naar het Emma Kinderziekenhuis. 


Jippieeeee!!


Dat moest gevierd worden…


… Met cupcakes natuurlijk! 


Vera's winnende Instagram filmpje. We love it! 


Hunkemöller begrijpt het: in de winter willen we op de bank zitten in een onesie met een film en warme chocolademelk. 


Staat de onesie niet cuuuute?! 


De pleisters zijn ontworpen door Piet Paris.


Ook Girlscene steunt het Emma Kinderziekenhuis! 

Donderdag
De dag begon niet heel productief, maar dat lag niet aan ons. Iedereen die de sleutel van het kantoor had was op de één of andere manier niet aanwezig, dus we konden niet naar binnen. Dan maar verplicht een halfuurtje koffie drinken ;-). Gelukkig was er al vrij snel iemand met de sleutel, toen konden we hard aan de bak! Danique kreeg een pakketje van Boohoo.com, ze had tijdens een persdag van Cream PR een rok en een clutch gewonnen. Yay! 

Renée had op donderdag een nieuwe haarstijl, ze vond het namelijk leuk om een groot knotje op haar hoofd te maken (zie de foto hieronder). Dat was een grapje, want ze droeg haar lokken zo om de warmterollers van Cloud Nine te testen. Wat onze ervaring is? Dat kun je binnenkort lezen op de site. 


Leuke spulletjes van Boohoo.com.


Renée's nieuwe hairdo 😉

Vrijdag
Cheeeers to the freakin' weekend! Oh nee, nog even wachten… Dan maar aan de thee, want brrrrr wat was het koud. Thee drinken we uiteraard in stijl, we hebben namelijk Girlscene thee. Oké, de thee misschien niet maar wel het blikje waarin we het bewaren. Dat hield ons wel warm! 

Ook deze dag hebben we geen honger geleden, Albert Heijn kwam namelijk langs. Als je dol bent op borrelen, dan heb je geluk want de supermarkt breidt het tapas assortiment flink uit. Denk aan zongedroogde tomaatjes met courgette, parmaham met roomkaas en vijgen en pompoenhummus. Girlscene's favoriet? Wij hebben ons tonnetje rond gegeten met de gerookte kip-kastanje salade. Jammieeeee, wat is die salade lekker. 


Thee drinken in stijl.


AH bracht erggggg lekkere borrelhapjes voor ons mee.

Wat heb jij deze week gedaan?
Love,
Danique, Annemerel, Emma & Renée