Fashion

Favo fashionblogger: Elin Kling

Ken jij blogger Elin Kling al? Nee? Dat is niet gek, want Elin is Zweeds. Ze is echter eigenaresse van de grootste fashionblog van Scandinavië ‘Style by Kling‘. Wij zijn dol op haar stijl, kijk je mee?

Naast het bijhouden van haar blog, waar ze zelfs awards voor heeft ontvangen, heeft Elin een drukke baan als modechef en creatief directrice van StyleBy, een bekend Zweeds modetijdschrift. De mooie blonde is haar carriere ooit begonnen als moderedactrice bij het lifestyle-magazine Solo. Daarna werd ze hoofd van de modeafdeling bij de krant Expressen. En ze is niet alleen actief als schrijfster voor kranten, tijdschriften en haar blog, ze was ook hoofdstyliste van de Zweedse Idols. Ze kreeg naams- en gezichtsbekendheid door mee te doen aan Dancing with the Stars. Mocht je dat terug willen zien, volg dan eerst een cursusje Zweeds, want er is voor ons weinig van te begrijpen! Gelukkig kunnen we outfitfoto’s zonder vertaling begrijpen.  Leuk weetje: Elin heeft zelfs haar eigen H&M-collectie gehad!

elinkling

elinkling

elinkling

elinkling

elinkling

elinkling

elinkling

Behalve een goede styliste, schrijfster en danseres is ze ook nog eens een beauty met brains. Zo is ze één van de bedenksters van Fashion Networks, waaronder Freshnet hoort, waaronder Neerlands fashiontrots Sabrina Meijer (Afterdrk) weer hoort. Nowmanifest is ook één van de ‘hoofdstukken; op de Fashion Networks website, waaronder bijvoorbeeld BryanBoy en Fashiontoast horen. Niet slecht!

Wat is jouw favoriete buitenlandse fashionblog?

Door Esmée