Celebs

Mooie man: Josh Hutcherson

Lekker wegzwijmelen bij een mega hottie, wie wil dat nou niet? In onze rubriek 'Mooie man' stellen we je altijd voor aan een jongen waar wij wel een beschuitje mee zouden willen eten. Deze keer staat Josh Hutcherson in de spotlight. Hij laat onze harten sneller kloppen sinds één van onze favo films, The Hunger Games. Wij willen wel meer van hem weten… Jij ook? Lees dan snel verder! 

Joshua Ryan Hutcherson is geboren op 12 oktober 1992 in Union, Kentucky. De acteur is opgegroeid met een jonger broertje, Connor. Josh is nooit naar school gegaan, hij kreeg thuis les van zijn moeder Michelle. Josh heeft op een jonge leeftijd al een aardige carrière opgebouwd, dan moet hij wel gedreven zijn zou je denken. Dat klopt! Als vierjarig jongetje wist hij al dat hij acteur wilde worden. Zijn familie steunde hem volledig in zijn droom. Zijn ouders geloofden zo erg in hem, dat ze naar Los Angeles zijn verhuisd toen Josh pas negen jaar oud was! 

De verhuizing bleek geen slechte beslissing te zijn, in 2002 kreeg hij al zijn eerste rol in de tv film House Blend. In hetzelfde jaar bemachtigde hij een rolletje in de tv-serie Becoming Glen, maar deze serie is helaas nooit op tv verschenen. Daarnaast heeft hij nog kleine rollen gehad in ER en American Splendor. Maar zijn carrière kwam pas echt van de grond in 2005, toen hij in de film Kicking & Screaming verscheen. Vanaf toen had hij aan de lopende band werk.

Wij zijn pas echt voor Josh gevallen sinds The Hunger Games. Hij speelt hierin de rol van de stoere Peeta. In real life is Josh minstens zo stoer, zo heeft hij een motor in zijn bezit. De acteur is erg sportief, hij doet aan basketballen, bergbeklimmen en hij doet vaak mee aan triatlons. Dat gespierde lichaam heeft hij niet voor niks! 

Maar de grote vraag is natuurlijk: is hij al bezet?! Helaas ladies, hij heeft al een vriendinnetje. Na dates met onder andere Vanessa Hudgens (wauw, zij scoort ook alleen maar hotties!), heeft hij nu een relatie met model Claudia Traisac. Het stel heeft elkaar ontmoet op de set van Paradise Lost en sindsdien is het dik aan. 

Wist je dat…?:
– Zijn bijnaam Hutch is? 
– Hij beste vrienden is met zijn ex-collega AnnaSophia Robb (Carrie in The Carrie Diaries)?
– Josh twee honden heeft? Ze heten Diesel en Nixon. 
– De acteur een wel heel speciaal verjaardagscadeautje kreeg van Kristen Stewart? Op zijn dertiende gaf zij hem een schildpad. 
– Hij een rapcarrière heeft overwogen? Josh besloot het toch bij acteren te houden… Gelukkig maar! 
– Zijn sterrenbeeld Weegschaal is? 
– Zijn girlcrushes Angelina Jolie en Jamie Lynn Spears zijn? 
– Josh actief opkomt voor homo's? 
– De acteur drie tatoeages heeft? 
– Hij een erg goed gevoel voor humor heeft? 
– Zijn favo films Drive, Fight Club en Cool Hand Luke zijn? 

Wat vind jij van Josh Hutcherson? Vind jij hem ook zo'n hottie? Of is hij niet jouw type? 

Bron: imdb, tv
Bron beeld: reporters 

Pin Josh Hutcherson in Pinbook