Fashion

De kledingkast van… Lisa

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: ‘Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!’ (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Lisa, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

lisa kledingkast van

lisa kledingkast van

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Ordelijk, vrouwelijk, veel items met een klassieke uitstraling en af en toe een bijzonder kledingstuk. Ik probeer er altijd vrolijk uit te zien zonder te overdrijven.

Welk item is favoriet?
Dat zijn absoluut de schoenen die ik laatst op een tripje naar Maastricht van mijn ouders cadeau kreeg. Telkens als ik ze zie word ik helemaal blij. Ze zijn helaas wel moeilijk te combineren. Daarnaast ben ik ook helemaal gek van de aktetas van mijn moeder, hij zorgt ervoor dat bijna alle outfits er geweldig uitzien.

lisa kledingkast van

Wat is je duurste item?
Ik heb eigenlijk geen idee, ik heb een aantal items van een wat hogere prijsklasse maar ook heel wat koopjes in mijn kast hangen. Als ik er willekeurig eentje zou moeten uitkiezen zou ik zeggen mijn jurkje van Man@Work (ook in Maastricht gekocht).

lisa kledingkast van

Wat is je beste koop?
Een heel schattig jurkje van de Zara. Ik heb het voor een prikkie (ik weet niet meer welk bedrag) in de uitverkoop gekocht en ik voel me er altijd heel prettig in. Op de tweede plaats komt een spijkerbroek die ik heb gekocht bij een kledingwinkel waar ik een tijdje heb gewerkt. Hij staat mooi bij alles en zit ook gewoon heel lekker.

lisa kledingkast van

lisa kledingkast van

Wat is je grootste miskoop?
Een paarse broek die ook van de Zara is. Ik heb hem in een opwelling gekocht en daarna maar een paar keer gedragen.

lisa kledingkast van

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Ik heb volgens mij nooit een overschot gehad aan kleding. Als ik iets niet meer draag geef ik het meestal weg, dan is iemand anders er blij mee.

lisa kledingkast van

lisa kledingkast van

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Hij zou een goed systeem moeten hebben zodat ik ‘s morgens direct weet waar ik iets kan vinden, dat vind ik in mijn huidige kast ook belangrijk. Een mooi interieur van de kast zou ook leuk zijn, want dan komt je kleding beter uit. En natuurlijk een geweldige inhoud!

Bekijk ook de blog van Lisa!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto’s o.v.v. ‘De kledingkast van’ naar info@girlscene.nl.