Lifestyle

Show je kamer: Sarah

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van blogger Sarah.


Hallo lieve lezers! Ik ben Sarah, ben 16 jaar en zit in mijn 5e jaar van het VWO. Samen met mijn zus blog ik (met heel veel plezier). Al mijn hele leven lang woon ik in een kleine stad in de Noordoostpolder. Drie jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuwbouwwijk en heb ik mijn nieuwe kamer zelf mogen inrichten. De basis voor mijn kamer is de kleur wit omdat het een neutrale kleur is waarbij ik alles kan combineren. Ik hou erg van een lichte kamer met toch een gezellige sfeer.


Nog niet zo lang geleden heb ik mijn bedrand met kleine lichtjes gedecoreerd. Het geeft een hele gezellige en warme sfeer voor de herfst en komende wintermaanden. Geurkaarsen zul je ook vaak terugvinden in mijn kamer. Ik ben dol op geurkaarsen omdat ze niet alleen heerlijk ruiken, maar ook nog nét iets meer sfeer creëren. Mijn muur heb ik laatst beplakt met magazine-knipsels uit oude ELLE's. 


Voor mijn 14e verjaardag heb ik deze gitaar gekregen en ik vind het erg leuk om gitaar te spelen. Via internet heb ik de meeste akkoorden geleerd, maar ook leer ik vaak liedjes via Youtube tutorials. 


Op deze plank staan een paar van mijn favoriete Engelse boeken. De lege Starbucks cup gevuld met allerlei schrijfgerei heb ik er als decoratie naast gezet.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien er ook jullie inspiratie uit hebt kunnen halen!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Sarah?