Fashion

Jimmy Choo voor H&M !

H&M gaat dit najaar samenwerken met…. het Britse accessoiremerk Jimmy Choo! Jep, de prachtige creaties zullen vanaf 14 november in ongeveer 200 geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Het is voor het eerst dat H&M met een accessoiremerk samenwerkt en om dit feit te vieren, zal Jimmy Choo voor het eerst in zijn historie speciaal voor H&M en een kledinglijn (!!) voor dames ontwerpen. Daarnaast zal er ook een herencollectie met schoenen, tassen en accessoires zijn.

"We voelen ons bevoorrecht om nu tot de groep van grote designers te horen die met H&M samengewerkt hebben. Dit biedt ons de kans om een collectie te ontwerpen voor modebewuste vrouwen en daarnaast ook nog eens een aantal fantastische ontwerpen voor heren te brengen. Jimmy Choo zal bij H&M een sophisticated, fashion forward en glamourous collectie presenteren die bereikbaar is voor een breder publiek. De perfecte partyitems voor een avond uit!", aldus Tamara Mellon, oprichter en president-directeur van Jimmy Choo.

"We vinden Jimmy Choo’s schoenen en tassen fantastisch. Ze zijn glamourous en sexy en geven direct stijl aan de meest eenvoudige outfit. Ik ben erg blij met de manier waarop de kleding eigenlijk als accessoire bij de schoenen en tassen ontworpen is en niet andersom. Deze samenwerking is extra spannend voor ons omdat dit onze eerste designer schoenencollectie is. Het is geweldig dat we onze klanten hiermee kwalitatief hoogwaardige schoenen en tassen van een top-end designer kunnen bieden", aldus Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M.

Ik kan niet wachten: kleding, schoenen én tassen van Jimmy Choo, gewoon bij de H&M! Rol die slaapzakjes alvast maar uit….