Lifestyle

Horoscoop: November

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand november jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!


Bron

Ram
Deze maand lijk je maar geen beslissingen te kunnen nemen. Alles is een zwaar dilemma voor je en je kunt maar geen keuze maken. Om gek van te worden! Één advies: stop met piekeren. Het heeft geen zin om jezelf constant af te vragen of het allemaal wel goedkomt. Je maakt het probleem zo groter dan het is. Sta deze maand open voor andere mensen. Er zal iemand naar je toe komen die je positief zal verrassen.  

Schorpioen
Je bent deze maand heel gemotiveerd. Geen opdracht, taakje of activiteit is je teveel. Je hebt de neiging om je een beetje te laten gaan, Schorpioen. Op zich kan dat geen kwaad, maar let erop dat je jezelf niet voorbij loopt. Ook moet je leren om compromissen te sluiten, anderen hebben ook goede ideeën. Als je erop let dat je tijd voor jezelf neemt en je fouten toegeeft, dan zal dit een fantastische & productieve maand worden. 

Tweelingen
Het wordt langzamerhand steeds kouder en jij krijgt steeds meer zin om lekker dicht tegen iemand aan te kruipen. Deze maand staat voor jou in het teken van de liefde en je geniet hier enorm van. Als je al een vriendje hebt, dan is dat mooi meegenomen! Single? Dan zal er vanzelf iemand op je pad komen. Let er wel op dat je jouw pijl op de juiste persoon richt, sommige mensen hebben niet het beste met je voor. 

Kreeft
In november zal jij helemaal op adem kunnen komen. Na een paar stressvolle weken is het nu tijd om leuke dingen te doen. Pak die rust ook, Kreeft! Gun jezelf de tijd om bij te komen. Onderneem dingen die je altijd al had willen doen, dat heb je wel verdiend!

Leeuw
Deze maand besef je ineens dat het nog maar even duurt voordat de dure decembermaand aanbreekt… En daardoor raak je in de stress. Je hebt de afgelopen maanden een beetje teveel geld uitgegeven, waardoor je nu eigenlijk niet zoveel geld over hebt om al die cadeautjes te kunnen betalen. Oeps! Let erop dat je niet zwelgt in zelfmedelijden, maar werk in plaats daarvan een extra shift of doe een klusje bij je buurman. 

Weegschaal
Je zit deze maand niet zo lekker in je vel als normaal, Weegschaal. Door de koudere temperaturen heb je zin om alleen maar in bed te liggen met een kop thee en een goede serie. In de loop van november verdwijnt dit gevoel langzaam en krijg je meer zin om dingen te doen. Het is de eerste weken belangrijk dat je toch uit bed komt. Doe het 's avonds gewoon rustig aan, dan lig je wel genoeg in bed toch? 

Stier
Je geduld wordt aardig op de proef gesteld, Stier. Er werkt iemand op je zenuwen en je hebt de neiging om hier direct wat van te zeggen. Toch moet je oppassen met wat je onderneemt. Neem de tijd om rustig na te denken over de eventuele consequenties. Als je dit doet, dan zal het veel beter uitpakken. 

Maagd
Je voelt je helemaal goed in november! Je geniet van de gezelligheid nu het eerder donker is. Jouw positieve instelling trekt mensen aan. Ze vinden het leuk om met jou om te gaan, want jij doet er alles aan om het jouw gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Let er echter op dat niet alles van jouw kant komt, Maagd. Een ander mag ook weleens de kaarten op tafel gooien. 

Vissen
Jij hebt iets in je hoofd en het liefst wil je dat het meteen gebeurt. Helaas werkt dat niet zo, Vissen. Misschien raak je hier een beetje gefrustreerd door, dus pas op dat je niet onnodige ruzies maakt. Take it easy, dan zal je jouw gewilde doel vanzelf bereiken. 

Waterman
Deze maand moet je aan jezelf denken, Waterman. Van nature denk jij veel aan anderen, waardoor jij te weinig tijd aan jezelf besteedt. Voel je daar absoluut niet schuldig over! Andere mensen nemen ook weleens tijd voor zichzelf en dat vind jij ook niet gek. Verwacht daarom ook niet dat andere mensen je dit wel zullen verwijten. Zijn er toch mensen die alsnog tegen je blijven zeuren? Dan kan het geen kwaad om eens een goed gesprek met deze persoon te voeren. 

Steenbok 
In november ben je druk, druk, druk. Weet je ook waarom, Steenbok? Misschien heb jij wel een probleem, maar wil je dat niet zien. Je loopt ervoor weg. Deze maand is perfect om dat bord voor je kop weg te halen en je problemen onder ogen te komen. De oplossing is eenvoudiger dan je denkt! 

Boogschutter
Deze maand staat voor jou in het teken van gevoel. Je eigen gevoel, that is. Je moet er namelijk goed op letten dat niemand jou wat aan praat. Sommige mensen zijn zo overtuigd van hun eigen mening, dat ze jou iets laten doen waar je je eigenlijk niet prettig bij voelt. Laat je mening horen, Boogschutter! Het is heus niet erg om grenzen te stellen.  Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?