Health

Celebrity Fitness work-out video’s

Celebrities hebben over het algemeen een beter dan gemiddeld figuur. Maar dat betekent niet dat ze zo geboren zijn, ook zij moeten er vaak hard voor werken om er zo uit te zien. Benieuwd hoe ze dat doen? We vonden work-out video's van onder andere Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow en Doutzen Kroes. Get fit with the stars!

Jaloers op het achterwerk van Kim Kardashian? In deze video doet ze samen met een fitnessinstructrice oefeningen om haar derrière in vorm te houden.

Julianne Hough ken je misschien wel uit de film Rock of Ages of uit de Nicholas Sparks film Safe Haven. Maar wist je dat Julianne eigenlijk een danseres is? Ze zat in haar jeugd op een dansacademie in Londen en heeft verschillende seizoenen Dancing with the Stars op haar naam staan (en heeft ook meerdere keren gewonnen!). In deze video doet Julianne een dans work-out.

De 41-jarige Gwyneth Paltrow heeft een figuur waar een 20-jarige nog jaloers op is! Ze traint al vijf jaar samen met Celebrity trainer Tracy Anderson. In deze video doet Gwyneth samen met haar trainer een work-out.

Doutzen Kroes is niet alleen een prachtige vrouw, ze heeft ook een super strak figuur. In deze work-out video's voor Victoria's Secret laat ze zien hoe je je buikspieren & armen traint!

Kendra Wilkinson was jarenlang een playboy bunny en moest dus altijd tip top in shape zijn. In deze video laat ze haar kickbox routine zien.

Wiens work-out vind jij het meest interessant?