Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #42

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's. 

Maandag
Na die buien van gisteren en verplicht binnen opgesloten te zijn geweest is het toch weer lekker om iets te doen! Annemerel begon de dag thuis terwijl Danique en Renée naar Amsterdam togen voor een gezellige en productieve dag op de redactie (met kruidnoten! We weten zeker dat Annemerel dan liever wel naar de redactie was gekomen ;-)). Maar OMG, wat was het koud ladies. De warme sjaals zijn niet aan te slepen op de redacties. Renée bivakkeert in een warme plaid van H&M en haar nieuwe mooie POM sjaal. Loooooove it!

Mileyscene is maandag trouwens weer represent! Hebben jullie de heftige work-out routine van Miley al gezien? Pfoe, als je zo'n buikje wilt moet je de cake van Fashionscene's Daphne laten staan. Daphne vierde gezellig met ons haar verjaardag omdat ze afgelopen weekend een jaartje ouder is geworden. Yay, gefeliciteerd! Ze verwende ons heerlijk met stroopwafelcake, chocoladecake en marmercake. We gingen rollend naar huis, haha.

Helaas moest Annemerel dit alles missen, die werkte maandag thuis vanaf de bank.. Keelpijn. Normaal niet iets waar je voor thuis blijft, maar Annemerel loopt over twee weken de marathon in New York en écht ziek worden zo vlak voor de marathon is iets dat je dus NIET moet willen. Uit voorzorg zat Annemerel maandag dus in quarantaine met heel veel thee met honing, vitaminepillen en fruit.


In love with POM


Hoe mooi is deze stof met gouddraad?! Ideaal cadeau als je jezelf wilt verwennen.


Merci Daphne!

Dinsdag
Oh oh, het weer was er deze dag niet beter op. De hele redactie kwam aanzetten in regenpakken en sjaals om hun hoofd, heel charming! De troost voor het slechte weer? De kruidnoten die Renée de vorige dag had gekocht! Raar maar waar: Renée had de kruidnoten nog niet eens opengemaakt! Daar stak Emma wel even een stokje voor, de zak moest bijna meteen open (nog net niet in de ochtend) en ze at de halve zak bijna in haar eentje op. OOPS! 

Tussen de middag ging Danique naar H&M HQ om de nieuwe lente/zomercollectie te bekijken. Ja, je leest het goed. De winter is nog niet eens begonnen of de winkels zijn al bezig met badmode! Het was dan ook best gek om deze koele kleding te bekijken terwijl het buiten herfstig weer was. 

Een tijdje terug schreven we al over een aankoop van de C&A, vandaag onthullen we wat Danique heeft gekocht! Ze schafte een hippe zwarte jas aan met nepleren accenten. Tijdens een droog momentje (geloof ons; daar waren er niet veel van) zagen we de kans schoon om foto's van de jas te maken. Hij is namelijk niet erg geschikt voor alle stortbuien ;-).  Wat vind jij van de jas?


Danique met haar nieuwe jas: we love it! 

Woensdag
Wat een heerlijk rustige dag… Voor de verandering! Danique werkte thuis, Emma en Renée waren op het kantoor. En je weet inmiddels wel wat dat betekent: Danique afwezig = rust ;-). Zoals gezegd is dat voor de verandering weleens fijn (lekker knallen met artikelen), maar al het gekakel is eigenlijk wel gezelliger. Emma schreef op woensdag onder andere over handige ezelsbruggetjes en Renée maakte weer een 'Knappe jongens op YouTube'-editie *zwijmel*. Heb je het artikel van deze week al gezien? 

Het voordeel van midden in het centrum werken? Dat er allemaal winkels en eettentjes in de buurt zitten! Zo kon Renée in haar pauze naar de Bagels & Beans om te genieten van een kaneel-rozijn bagel. Jammieeee! En oja, de kruidnoten… Die zijn deze dag nog nét niet opgegaan, maar we hebben wel weer wat 'schade' aangericht ;-). Kijk maar naar de foto hieronder! 


Yummy in my tummy! 


We kunnen NIET meer stoppen met kruidnoten eten… Oops! 

Donderdag
Ahhh, volle bak! Hoe rustig het woensdag was, zo druk was het op donderdag. Danique, Annemerel, Emma én Renée waren allemaal aanwezig. En ja: er was ook weer taart aanwezig (sorry). Dit keer was Fashionscene's Emma de birthdaygirl en dat moest natuurlijk gevierd worden! Wat we dit keer weer naar binnen hebben geschoven? Tompoucen, aarbeientaart en carrotcake, jammie! 

Hebben jullie het nieuws al gehoord? Urban Outfitters is geopend in Amsterdam! Jeeeeej, wij waren in ieder geval door het dolle heen. Danique mocht de winkel op deze dag alvast bewonderen. Haar eerste gedachte: 'Ik wil hier werken!'. Heb jij het artikel al gelezen? 

Emma ging op donderdag naar Rob Peetoom om de nieuwe BaByliss Curl Secret te proberen. Krullen? Daar kan Emma alleen maar van dromen met haar steile haar. Wil jij het resultaat weten? Kijk dan snel het filmpje hieronder. 


You like? 

's Avonds gingen Danique & Annemerel naar de presentatie van Monique van Loon's (jullie kennen haar vast allemaal nog wel als oprichtster van Girlscene) boek! Alles wat Monique aanraakt lijkt in goud te veranderen, haar culinaire website Culy.nl is een groot succes en nu heeft ze dus gewoon een boek geschreven! Het heeft de naam 'The Culy Way of Life': een foodie-handboek vol met leuks en lekkers. Kopen dus! 


De overheerlijke carrotcake… Gewoon van HEMA! 


Hoe leuk zijn deze lunchboxes?!


Fashionlovers kunnen opgelucht ademhalen: Urban Outfitters zit nu ook in Amsterdam. 

We kunnen niet trotser op Monique zijn! Gefeliciteerd met The Culy Way of Life namens het Girlscene-team. 

Vrijdag
Yessss, bijna weekend! Danique, Emma en Renée waren allemaal aanwezig, dus het was weer een dolle boel. Ondanks dat het heel gezellig was, werd er ook hard doorgewerkt. Waar we over hebben geschreven? Dat verklappen we nog niet! Maar we hebben veel leuks voor jullie in petto. 

Voor de verandering gingen we lunchen bij Bagels & Beans. Onder het genot van heerlijke bagels gingen we brainstormen over nieuwe artikelen, en dan in het bijzonder over kerst & nieuwjaarsartikelen. Best wel gek om in de herfst aan de feestdagen te denken, maar zo gaat dat ;-). Om eerlijk te zijn kregen we door het denken aan kerstbomen, cadeautjes en feestelijke outfits wel weer héél veel zin in de decembermaand. De kou die daar bijhoort nemen we dan wel voor lief. 


Gezellig! 


Bagel Tuna Melt: een echte aanrader bij de Bagels & Beans 

Wat heb jij dit weekend gedaan?
Liefs, Danique, Annemerel, Emma en Renée